God afton.

Ja, det e kasst med uppdatering här i bloggen och i helgen kommer det inte bli mkt bättre. Ska jobba och fira av Markus imorgon som börjar på lindälv. Kul att jag blev tillfrågad. Och mellan jobb och firande så ska jag antagligen fika med Storkusin och barnen. Alltid lika mys.
På lördag bär det av till Stockholm igen. Tidigt på morgonen. Usch, kommer få gå upp jättetidigt. Men men, sova på tåget med musik i öronen. Alltid något. Ska träffa familj nr 2. Blir nog bra, har kännts ännu bättre denna gången än med den andra familjen. Sen så våldgästa Patrik och hämta mina saker sen får vi se vad som händer på kvällen, bio, party eller hockey? Humm.. Som tur är är det inte upp till mig. Det känns bara bra :)
Nu ska jag nog sova.. Brukar ta ett tag innan jag somnar nu, en anledning kan vara att det smsas lite innan. men det är inte allt. det andra vet jag dock inte.

Viva la vida <3

Jobb, jobb.

Sitter på jobbet just nu och är hur sjukt trött som helst trots att jag har sovit i åtta timmar inatt. Det är efterdyningar av migränan som blev resultatet av gårkvällen. Ingen bra kväll igår. Och morgonen var lika kass.
Det enda som var positivt av kvällen igår var att jag och Patrik kom överens om vilken relation vi ska ha framöver. Eller det var så att han frågade om jag vill ha mer kontakt när jag frågade om han kunde hjälpa mig med den nya datorn sedan. Klart jag vill det, men jag vill ha det antingen eller. Inget mellanting och det tyckte han var bäst med. Så vi är bara goda vänner och det känns skönt att ha honom kvar.

Slipper natruhistoriskamuseet idag iaf. Känns skönt för jag är inte pigg alls. Så jag och Lina är kvar med tjejorna idag. Ser på film och myser lite. Skönt faktiskt. Och jag gillar verkligen Lina. Hon är hur underbar som helst!

Väntar på sms och det kommer nog ta ett tag innan jag får sms.. Suck. Tycker det e kul, det är som ett beroende. För visst kan man bli beroende av precis allt!?

Ingen bra kväll.

Dagen har vart hyffsad när jag sammanfattar den.
Jobb i åtta timmar, helt okej med film och tjöt och massage, sen hem till Anna och barnen, hämtat MK prylar och pussats med mina älsklingar sen hem till farmor och tjöt med henne och mamma. Farmor fyller år idag så grattis.
Sen sket sig dagen så jag har ingen lust till detta idag.
Lina - jag lägger upp scrapbookingbilder imorgon istället :)



Mina söta kusinbarn. Överst är Noah, drygt två och ett halvt
och under är Adam, född i januari 08 :)
Älskar dem lika mycket som livet själv och är där alldeles för sällan.



Inte normalt

Det är inte normalt i min värld längre att vara uppe såhär tidigt. Usch, ställde klockan på kvart över sex men kom inte ur sängen innan halv och jag har lyckats bli väckt två gånger innan klockan ringde. Suck över mina föräldrar som inte kan vänta 45 respektive EN minut. Jag blir lätt sur såhär tidigt och sen e jag fortfarande sur sen igår.

Blir inte mer skitsnacka nu, måste klä på mig samt.. ja, något mer. Suck.

Falla pladask?

Det gjorde jag första gången jag såg denna killen asså. Och hans röst är något av det vackraste. Sen gör det ju inget att han är råhet heller? Eller hur? Kolla in Boaz!
JAG ÄR KÄR !


oops.

Dagens första inlägg (som antagligen blir det enda för idag) kommer kanske lite väl sent. Men det beror på bortamatch inatt och för mkt alkohol igår.
Jag fick världens ragg igår. Hur söt som helst var han faktsikt. Fattar inte riktigt hur det hela gick till men vi börja isf strula och sen var det kört. Det var en desperat kille som kanske inte fått till det på ett tag, låter tveksamt iom att han är så sjukt söt, men han var som ett plåster hela kvällen. Gick inte fram till honom en gång typ, han kom snällt travandes till mig - för jag tänkte inte vara efterhängsen. Haha.
Ja, och det hela sluade hemma hos honom - i Horred av alla ställen bor han. Suck. Mysigt var det iaf och precis vad jag behövde. Så min förmiddag/luch har jag tillbringat i Horreds idrottshall. För han skulle gratisjobba så jag hängde på och satt där i tre timmar innan han körde hem mig.
En sådan typisk engångsgrej eller bara att ta till på fyllan för han nästan tvingade mig nästan att sova hos honom men han vill inte ha något nummer eller så. Lite tråkigt men men. Träffas väl på nästa stuvfest :) Ska bli kuligt att gå på nästa. Gud vad jag har saknat dessa riktiga fester. Längtar redan till nästa. Spela roll om jag flyttat eller inte. Jag ska vara hemma då och parta som fan!

bilder kommer nog imorgon

Nu jäklar.

Åh, nyduschad är man nu då. Och det är helt underbart! Mindre underbart var det när jag klev ut duschen och såg att den läcker :O Hela golvet var blött. suck. Var bara att skynda sig och rädda badrumsskåpet som står på golvet fortfarande. Hoppas jag inte får skit för det bara.
Har fönat håret halvtort. Det får självtorka resten. Får väl försöka torka den gråa tunikan med. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll fortfarande. Josefin frå hjäla mig!

Pizzadax... Igen :D

ÖL.

Dagens första öl/alkohol har börjat inta kroppen och det känns sjukt gött. Är verkligen partysugen asså! Sitter här och lyssnar på partymusik och snackar med min partypolare, eller en av partypolarna för kvällen. Vi kommer vara massa på förfesten, ca 15 stycken och kvällen kommer bli grym kan jag lova. Massa dans och dans och dans och ännu mera dans, men även en massa alkohol kan jag tänka mig.. Jää

Har dock fortfarande problemet vad jag ska ha på mig!?

Oj då.

Sov fram tills Frida ringde och hade tråkigt i pausen på högeskoleprovet. Hon ringde runt tjugo i tolv. Varför har jag sovit så länge idag för? :S Så sent somnade jag inte, runt halv ett typ. Har dock vaknat några gånger av "lets put a smile on that face", bästa smssignalen ever asså! Dock inte kul att vakna till. Jag e kär i jokern <3

Vad händer idag nu då? Jo, jag ska tvåtta och ha mig - städa badrummet. Josefin kommer vid tre och vi ska göra oss super, duper snygga om det nu går sen klockan fem ska vi befinna oss hos Linda och börja förfesta. Jää, ikväll blir ball. Har inte vart på dragkampsfesterna på flera år, känns verkligen som om det är dax nu. Och kul att man får dela det med en av sina bästaste vänner!

Måste ner till tvätten igen - vet inte vad jag ska ha på mig heller :S Denna kanske?



ursäkta den dåliga bildkvaliten!

Sådär ja

Nu har jag gjort en väligt high-tech bild på hur jag vill att min blogg ska se ut i paint. Men ska vänta lite innan jag skickar den till denna tjejen då. Men tror det kan bli bra. Tycker det är så kul att blogga även om det inte är några som läser så kommer aldrig sluta med det. Såklart det kommer antagligen gå i perioder om man inte får mer läsare. Men det är ett bra sätt att bearbeta tankar, känslor och händelser, lite som terapi faktiskt.

Långt ifrån

Det är långt ifrån städat i mitt rum men nu skiter jag i det. Jag ska göra iordning lite snabbt på mitt skrivbord  så jag får bättre plats med papper och penna. Ska skissa lite på hur jag vill att min blogg ska se ut. Har rätt mkt idéer, gäller bara att få ner det och sen maila iväg det.
Har nämligen hittat en som gör designs gratis, gissar på att hon vill lära sig och sen tjäna lite pengar på det. Ingen dålig ide om ni frågar mig asså. Och under tiden jag gör detta ska jag sitta med fötterna i ett varmt fotbad... Underbart :D

Blir kanske lite scrapbooking när jag ändå sitter här, är lika bra att göra det med - eller hur? Måste få lite gjort. Har massa att göra, men inga idéer alls. Sne måste jag ha album och det ska jag köpa när lönen kommer :D

Usch.

Snacka om lång dag och som vanligt när det gäller vissa så har jag gått å väntat på något helt i onödan, men det hade jag räknat lite med så...
Hade jätte trevlig fika/frukost med Frida innan, sen lite shopping och så dök Anna upp. Vi har alltid lika trevligt men jag var tvungen att gå till jobbet, hua, var inte alls taggad kan jag lova! Och så kommer jag upp och tänkte att jag kan passa på att hämta min tidning och paraflax med en gång så jag inte glömmer det, men nä. Ingen inne på varken Syrenen eller Bissmarck så travar upp til lStubben där jag jobbade idag, men vet ni vad? Det satt en lapp på dörren om att de var på åhlens och att jag kunde gå över till andra sidan. Ja, så var jag utelåst då. Kul. Sur blev jag för det blåste men sen kom Linnea och Jossan och jag klampade in ochh värmde min pizza och var kvar där inne till typ tio i två.
Och vadå jobba? Knappast. Har inte gjort något alls idag typ. Slappat med mina goa dunsockar och tjötat massa skit. Typ det som hänt på jobbet.

Nu blir det städning och sen blir det fotbad och bloggning :)

WHAT?!

Jag kollade precis hur mycket lön jag får ut. Det är ca 3000 mer än jag hade räknat med. Jag fattar inte vad som hände. Jag jobbade typ inget alls i september. Men men, jag ska inte klaga. Det kommer bli shopping nästa vecka iaf :D Det är ett som är säkert iaf. Och en storbeställning från panduro tillsammans med Josefin ...

Dax att dra sig till bussen nu iaf. <3

Nästan olagligt

det är nästan olagl att gå upp åtta asså. Och hela nästa vecka kommer jag behöva gå upp halv sju. Fattar inte hur jag ska klara av det. Men men, det e pengar. Får tänka så! Men anldningen till att jag är uppe i tid idag är att jag ska träffa Frida och fika på Espresso House i ca tre timmar. Ska bli kul att träffa henne. Har inte setts sen i lördags :(

Lite lockigt hår idag då? Elfluffo typ, men det kommer ju försvinna så fort jag går ut. Det blåser och regnar ute. Kul att jag har glömt paraplyet på fritids!
Men jag måste sätta fart nu om jag ska hinna bli klar innan bussn går. Är man såhär trött tar allt ca tre gånger så lång tid.

Inget, inget, inget

Imorgon kväll har jag absolut inget kul att göra. Blir inget med Emma, sjukt tråkigt faktsikt! Så jag får väl ta och städa och komma på vad jag ska ha på mig på lördag. Ska nog göra ett varmt och gott fotbad med. Kanske samtidigt som man scrappar? Gud, vilket bra idé! Det tänker jag nog göra. Tillsammans med en massa pepsi och godis, Lätt :D

Denna gången kom brevet fram till Amir. Underbart. Och han tyckte kuvertet var fint med. Hade scrappat lite på det. Hade så sjukt tråkigt. Tog dock inget kort på det, lite synd. men men.

Denna veckan har inte vart så bra änsålänge. Usch. Tycker itne alls om det och det måste vända innan lördag. Så därför säger jag såhär: Jag SKA ta det lugnt på lördag. Haha, det brukar alltid bli motsatsen då. Hoppas Jossan kan få Josse till glasbanken. Annars tänker jag tvinga dit mamma. Jag vill ha cider. Var hur längesen som helst jag drack det asså!
Fick precis sms och hon ska dit, gööööööt :)
Nu ska jag strax sova. Har flätat håret för det e blött. Orkar verkligen inte föna det ikväll och det är dumt att utmana ödet och väcka den björn som sover.

Öh, va?

"Haha BÖG? ja lite kanske, men bara i rickard o kim ;)" Hittade detta under en bild på bilddagboken. Jag fattar verkligen inte, kan man vara BÖG I NÅGON? Har jag missat detta eller? Jag hade fattat det som att bög är en sexuell läggning - killar som attraheras av killar?
Nä, men allvarligt. Jag ogillar när man använder bög och gay osv som typ skällsord. Eller för att en kille ser "tjejig" ut år han bög. Huh? Alla bögar är väl inte feminina? Precis som att alla lebbar inte är maskulina. Usch, jag ogillar det så sjukt mkt.
Alla hetrosexuella människor på denna jord är väl inte lika dana heller. Man hör ju folk säga: "han är typsikt bögig". Hur fan är en typisk bög då? Kan någon svara på det? Har dock aldrig hört någon säga: "han är typiskt hetro".
Nä usch vad irriterad jag blir, gaah, och det märks säkert på detta inlägget. Tycker det känns jättevimsigt. Men men. har iaf fått ut min irritation över människor som använder en läggning helt fuckt up åt helvete fel!

Kan man säga annat än Suck?

Fick svar från familjen igår. De trodde jag skulle ta jobbet, de var tvärsäkra på det. Jag hade sagt att det kändes bra och det gjorde det. Men samtidigt sa jag att jag hade räknat med högre lön och sa att jag behövde tänka på det, så det var inget definitvt ja. Hur kan de då tycka att jag vart oärlig? De hade ringt mig två gånger sen jag var där och jag missade deras samtal och jag ringer inte upp nummer jag inte känner igen. Det gör jag aldrig.

Men men, den sista idioten är tyvärr inte född än. Och det känns jobbigt att det är så. Och jag behöver städa. JAG VILL INTE. Det är så hilma tråkigt att göra det så jag typ svimmar. Men jag måste. Ska nog göra det imorgon innan jag åker hem till Emma, om det nu blir så. Hoppas på det iaf. Vi ska isf spela guitar hero. Jag ska ta med det för hon har, hör och häpna, aldrig spelat det. Hon har missat något. Jag är dock inte duktig på det alls, men jag har iaf spelat det :P

Låååång dag.

Usch vad denna dagen har varit lång känns det som. Och ändå ska jag inte sova på många timmar, eller jo. Ikväll kanske jag ska det? Somnade inte innan halv två inatt. Pratade i telefon en halvtimme. Men det e ju inte så mkt.
Jobbat idag. vart rätt lugnt och långtråkigt faktiskt. Tre ungdommar och tre personal. Ganska slappt. Men mitt upp i allt ringde Frida och var hur ledsen som helst, hon har helt utan en vettig anledning blivit av med arbetet. En god man är ju till för att se till att en brukare får det bästa, inte ta det bästa ifrån brukaren. Tanten har en eller MÅNGA skuvar lösa. Suck på dagens vuxna asså, jag tänker aldrig bli vuxen - sådeså!

Kom percis hem från Coop i Kba som öpnnade igår. Jag köpte nästan en halv påse godis för 21 kr. Det e sanslöst. Kanske ska dit på söndag och köpa mer och sen åka hem till Anna? Får se vad resten av familjen säger om det. Lär ju inte vara pigg på söndag ivf. Party, dans och god dricka som 17 på lördag med en del av gamla gänget och massa andra. UNDERBART!




Sömnproblem?

Jag tror jag börjar få sömnproblem! Jag har ingen lust att sova, jag är jättetrött men vill inte sova. Har aldrig känt så innan. Sen när jag väl somnar så sover jag några timmar bra, sen börjar helvetet, jag vaknar, blir väckt, somnar om vaknar. Sen är jag inte utvilad, även om jag sovit nio, tio timmar. Det är hur jobbigt som helst! Jag vill inte ha det såhär, får hoppas det är en period bara.

Igår fick jag en kommentar av en person som står mig nära som var "ledsen" för att denna aldrig nämns i bloggen. Så nu gör jag det. Men tänker dock varken nämna namn eller kön, men personen vet vem det rör sig om och det gör säkert nåbra andra också.
Men det finns en bunt med anledningar till att jag inte nämner denna personen. Dels för att jag känner för starkt för denna personen än vad jag vill göra, men jag kan inte göra något åt det. Och det blir bara starkare för varje dag som går. Det är faktiskt sant, och jag vill inte ha det såhär. Det är hur jobbigt som helst! Sen vad ska jag skriva mer om dig? Vi tjaffsar hela tiden, pratar inte alls mkt pga att vi har olika åsikter angående hur mkt man behöver prata som "vänner". Men det känns ändå lite som om att vi går halva vägen var.
Jag personligen pratar med mina närmaste vänner varje dag, flera gånger om dan och det ser vi inget konstigt i alls, men du å andra sidan behöver bara prata med dina vänner om ni ska ses. Eller då när ni spelar. Men men. Livet är såhär just nu och det får jag väl leva med. Man kan inte göra något åt hur man känner, dessvärre går det verkligen inte. men jag försöker verkligen itne hålla kvar vid känslorna, men de stannar där ändå. Visst är det mysigt med dessa känslorna, men mysigast är ju om man kan dela dem med någon. Och du säger vi är mer än vänner och det känner jag med, men jag vet inte hur starkt du känner. Hur strakt känner du?

TV kväll

Ikväll har varit en riktigt TV kväll. Har självklar sätt på Greys som slutade hur spännande som helst. Kan bara inte missa nästa vecka, sen Misses lista som ägde även ikväll. Hon tog upp hur man på sämsta sätt kan berätta för någon att de måste testa sig för klamydia och i slutet kom hon fram till att det inte går att berätta det på ett bra sätt. HÖ HÖ, hon e cool Misse. Och just nu pågår generation fett, men är snart slut. Det är lika sjukt som vanligt och jag känner mig snygg och sexig jämfört med dem!

Finns det någon därute som skulle vilja göra en orerhört snygg bloggdesign till denna bloggen. Vill ha något personligt, snyggt och mer stilrent än denna som är nu! Hjälp mig någon?

Vad e nöjet?

På facebook finns det en "application" (om det nu heter samma på svenska?) som heter Frinds for Sale, och jag som sitter här och inte orkar städa köpte två random söta killar. Det är ju helt tillåtet och bara bra om man vill få upp sitt värde och tjäna pengar? Men nä, då kallar de mig vidrig. Varför då? De har ingen aning om vem jag är och jag ser inte vidrig ut, det vet jag. Vad är nöjet med att säga så? Jag tar inte åt mig, men jag har funderat över det många gånger. Varför ska man "gå på" personer man inte känner och kalla dem för diverse olika hemskheter? Det är för mig ofattbart, ger det en kick? Känner de sig själv bättre eller vad är det frågan om?

Snälla, kan ingen förklara för mig?

Go städning.

Nu, när jag precis loggade in på bloggen blev jag hur glad som helst. Hade "många" kommentarer. Iaf för att vara min blogg. Jättekul, även omd et var någon negativ kommentar.

Mailade precis tillbaka till familjen. Får se vad de säger. Tycker fortfarande det var dåligt sagt. Inget snack om saken! Blir så trött på sådant.
Idag har det varit en okej dag. Hyffsat jobbig morgon, sen köpte jag lunch och så var det lite jobbigt där mellan. Mötte Josefin och Josefin, sen gick de och viste inte vart det gick. de gick när jag köpte lunch så jag tänkte inte mer på det. Var faktstskt sjönt att gå upp till fritids själv. Lugn takt, inte behöva ta någon plats eller få slag. Asgött om ni frågar mig, men Jossan tyckte det var konstigt att jag inte vänta. Men men.

Sen fick jag GÅ från bussen och hem, det e ca två kilomerter och det var sjukt kallt och jag var inte glad asså! Mamma har aldrig på sin mobil så fick inte tag i henne, men när jag kommit typ 200 meter till våran infart så kommer mamma och jag vinkar men hon ser mig inte. Så jag fick gå sista 500 meterna i åska, blixt och dunder samt världens vind och kyla. Lagom kul. Och nu ska jag städa undan lite i mitt rum. kan knappt gå här inne. Tänkte slänga upp någon bild senare på det fina vädret som var när jag gick hem.

Ruffs.

Jag ser ut som jag vet inte vad i håret! Jag har duschat och torkat håret med handduk och det e det enda, så nu kan ni bara tänka er hur jag ser ut. Dt är inte kul och mitt hår har bokstavligt talat eget liv så får se hur detta löser sig.
idag är en sådan dag som jag känner att jag inte har några kläder att ha på mig. Garderoberna är smockfulla och de väller över hela rummet men nä, jag har ändå inget att ha på mig. Suck, jag vill känna mig attraktiv, men det gör jag itne idag. Hatar den känslan!
Jag tänker helt enkelt trösta mig själv med en underbar lunch på Espresso House, nämligen Chailatte och kyckling/baconmacka, kanske blir en annan smörgås men det får vi se då.
Ska jobba idag, på syrenen och Usch nummer ett jobbar inte idag, jag är för henne så då kanske det blir lite kul idag. Igår var bara snurrigt kände jag. Men men.

Jag tror faktiskt jag ska skriva tillbaka till familjen och fråga på vilket sätt de anser mig oärlig, jag själv tycker jag är helt genomärlig. Det är bara dumt att vara oärlig!

Äntligen

Så, nu har jag lyckat att fixa mig en ny och kanske lite emr ovanlig design på bloggen än innan. Men ska fort sätta att pressa folk runt mig på att göra en helt unik bloggdesign åt mig. Har kommit på att jag är sjukt dåligt på det. Fattar inget alls och jag har verkligen ingen lust att lära mig heller. Inte just nu i mitt liv iaf. Kanske i framtiden, men nu tycker jag någon kan ställa upp och hjälpa mig!

Gårdagens och dagens shopping

Bättre än såhär blir det inte, min kamera vill inte alls med närbilder ikväll.
Eller Linneas kamera vill inte, för dåligt batteri, men det är
iaf två värmeljushållare som är svarta, två luktljus, typ gröna äpplen och fruktmix
samt fyra lattemuggar/glas men tog bara kort på ett dock.






Kofta och klänning från gina. Det var ett riktigt kap om jag får säga det själv :)
och jag är riktigt nöjd!


Irritation på hög nivå

Nivet den familjen jag har hälsat på? Jag har tackat nej till dem pga av att det är för dåöogt betalt för den mängden jobb och de sa de inte kunde gå över det de erbjudit. Så det tog lite mer än en vecka innan jag sa något för jag har funderat massor, fram och tillbaka. De har ringt två gånger och jag har inte svarat för jag inte vetat vad jag skulle säga men sen så mailade jag dem och jag har inte varit annat än ärlig mot dem. Jag sa som det var, tack, men nej tack. Och även anledningen, men så får jag detta svaret tillbaka:

"OK. Då vet vi.
Vi letar vidare och önskar dig lycka till med att hitta det du söker.
 
Ett tips till dig är att vara lika trevlig, informativ och ärlig i ett avslut
som du var i början av vår kontakt och vid ditt besök hos oss"

Jag känenr mig jättesött, eftersom jag inte varit annat än ärlig mot dem. Det känns som om de anklagar mig för att vara oärlig. Tycker det är dåligt av dem. Inte det bästa att inte svara när folk ringer. Men jag har inte bara skitit i att svara, för jag har missat deras samtal. Har en ny vana, ingen vibration eller ljud på telefonen och det är så skönt, så jag har "bara" inte ringt upp, men jag har inte vart oärlig för det. Själv känner jag att jag bara har varit ärlig, och jag sa jag vet inte till dem när de sa lönen, de hade typ väntat sig at tjag skulle ta jobbet även om jag aldrig sagt det, ALDRIG!

Säg vad ni tycker, är jag oärlig, har jag vart det mot dem?


Gratis är gott.

Igår var jag som sagt hos farmor och på Ikea. Där hittade jag lite småprylar som latteglas och ljus. Hos farmor myste vi bara och fika, alltid lika trevligt. Tråkigt men sant att man får passa på att vara där och träffa henne, hon är ju inte ung längre min älskade farmor, och faktsikt fyller hon 82 år den 27 denna månaden!

Idag var det ungdomsmottagningen och jag är urnöjd och stolt över mig själv som gick dit. Sen jobb i två och en halv timme sen shopping och fika med Josefin. Köpte en klänning och en "kofta". Blir nog det som blir partykläderna på lördag. Då blir det minnsan party och jag längtar som 17! :)

och för den som inte har något att göra, bli medlem här och här och pilla lite. Och om inte för min skull så jag får hem ett persentkort i lådan så jag kan köpa mig en ny puderborste :)

Pust och stön

Har tagit en liten paus i städandet. Eller detta är min andra. men det behöver vi inte säga högt. Har burit ner allt som har me tyg att göra och ställt i verandan och nu håller jag på att sortera massa papper. Det mesta är från gymnasietiden. Det är sjukt hur mkt löspapper man fick under tre år och samtiigt så pratar skolan om att väna om miljön hela tiden. Lite knepigt det där faktiskt.

pratade precis med Lina så nu har jag jobb imorgon från halv tre och sen ons-fredag ett till fem. Och sen hela vecka 44. Det känns bra att veta hur det blir. Så slipper poolen ringa och väcka mig. Gud va det e skönt! Sen vet jag inte hur länge det blir efter v . 44 som jag kommer vara kvar i poolen. Hoppas ju på att flytta till Stockholm strax efter jag vart och hälsat på familjen. Om allt känns bra då, vilket jag verkligen hoppas på att det gör. Ska bli skönt att komma bort härifrån ett tag.



Här över och under är det jag har att göra me idag, det känns inte
alls så kul faktiskt. Men lika bra att få et gjort!




Morron morron

Idag är det mycket som ska hinnas med. Stängde av mobilen igår så det blev inget jobb idag. Så dum som jag e. Men har massa annat att göra istället så. Ska städa ur garderoben, eller fortsätta att göra det. Det är hur mkt prylar som helst. Sen ska vi till Kållered och hälsa på farmor och sen Ikea och kolla lite saker. Och ikväll får jag väl fortsätta att städa garderoben om jag inte hinner klart nu på dan, vilket är ytterst tveksamt.
Och det allra viktigtaste, som jag höll på att glömma, jag ska ju skicka iväg brevet till Amir-bitch, alltså Gaybloggen, men MK prover. Skickade ju ett för en och en halv vecka sen, men det kom inte fram :@. Är lagom glad för det va, men nu har jag fixat ett nytt, ursnyggt kuvert till honom, han kan inte bli annat än nöjd med både det och proverna :)

SUCK

Usch vad jag är trött på att ha massa falska människor runt om mig. Tycker jag får välja bort vänner titt som tätt för helt plötsligt visar de sig vara någon helt annan. Jag verkligen avskyr det. Folk bara ändrar sig hela tiden. Och värst av allt är väl de tjejer som går ner i pojkvännsträsket och helt plötsligt har de inte tid att en säga hej och ta en fika. De har inte ens tid att skicka ett sms längre.
Varför kan man inte fortsätta med sitt gamla liv bara för att man har pojkvän, varför ska allt annat upphöra att existera för man "delar" sitt liv med någon? Jag menar, hur seriöst kan det vara efter två månader? Då känner man ju varandra inte ens. Man kommer aldrig lära känna en person till 100%, så varför ge upp sina vänner som har ställt upp för en i alla lägen? Suttit och lyssnat på alla problem utan att säga emot utan bara hålla med, ge råd och alltid står bakom vad som än har hänt? Jag fattar inte hur man kan göra det?
Killar är killar och man ska aldrig svika sina vänner för man är förälskad, ALDRIG!

Gokväll

Ikväll blir det musik och scrapbooking samt Pepsi Max och en chailatte.
Har inte scrappat på hur lääääänge som helst så det är änna dax nu asså! Jag ska bara se om pappa har skrivaren inkopplad så jag kan ta ut lite småbilder. Har hur mkt som helst utskrivet men ska göra i ett mindre format så vill ha mindre format på bildera då såklart!

övernattning i stockholm den 1:e ordnar sig nog. Tur att man kan välja lite rätt vänner iaf!

Sova

Idag är jag duktig. Ska kladda lite här sen ska jag på toa och sen sova.
Ingen utgång imorgon tror jag. Vet inte vad jag ska göra? Vara hemma och tycka synd om mig själv tror jag. Men på lördag blir det utgång. Ska bli hur kul som helst att träffa Maria igen.Saknar henne verkligen!

Mitt huvud exploderar.

Gomorrn, gomorrn

Ska snart iväg och jobba och jag har verkligen ingen lust. Ingen alls. Tycker det är hur tråkigt som helst att vara på dagis. Skittrist. Och du undrar väl ni få läsare varför jag vill vara aupair? Men aupair och dagispersonal är inte lika alls. Sådeså!
Är sjukt trött idag iaf. Sovit sex timmar. Hua, alldeles för lite egetnligen. Tidig, TIDID sänggång ikväll. Ifall det blir jobb imorgon, viket jag inte riktigt vill. Vill sova ut och vara pigg när jag ska träffa Maria! <3

LYCKA

Idag har det varrit fika, jobb sen fika igen. Chailatte och kyckling bacon macka till lunch och chailatte och muddcake :D Gott. Och sen gick min högsta dröm i uppfyllelse, typ högsta dröm iaf. Jag köpte iaf en sjukt fin burk med Chai te, så nu kan jag göra chailatte hemma <3<3

Vänner, Greys och Generation Fett ikväll och datorn med då :)

Igår

Här är lite bilder från Expresso House och Donken igårkväll med Josefin fin


Min nya kärlek - Chai latte, här behövs inga killar inte


Öh, ja.


Öh, Josefin.


Yes tänkte jag om de hade syrup att köpa så man kan göra Chai latte hemma,
men nä! De hade inte chai syrup :@ (U)


Min reaktion på bristen av syrup


Fin bild!

Josefin tog en hämdbild. Haha, mindre lyckad.

jäj

Nu har jag fixat min laddare. Tur att pappa hade kvar de extra delarna. Denna gången var jag smart och tejpade den. Så hoppas den håller bättre denna gången! Och det bästa av allt är att jag slipper dö, nu kan jag ju läsa Amir och Robins bloggar!

Fuck

Nu är laddaren trasig igen. Så om jag inte kan fixa den, eller pappa, så har jag ingen dator på typ en vecka. jag kommer dö om jag inte kommer få läsa mina älskade bloggar!!

Äntligen läggdax

Nu är det äntligen läggdax. Jag är hur trött som helst, eller jag är mer trött och matt i kroppen. Men får väl sova ändå.
Blev varken något lunchande med Carro idag eller fika med Jane. Men dock en fika med Josefin. Bilder kommer imorgon bitti istället. Orkar inte hålla på å trixa med det just nu.

Puss på er få, men älskade som läser!

Human

Jag har en ny favoritlåt. Human med The Killers. Killers äger ju sedan länge. De är bara bäst. Delar förstaplatsen med Takida och Breaking Benjamin såklart. Bara älskar deras nya låt. Mer än älskar, jag avgudar den!
Och gud vad jag längtar tills Takida släpper sitt nya album, är sjukt otålig. Inte för man kan tröttna på deras andra låtar, men det är alltid lite kul med nytt.

Lucha med Carrodarling idag. Mysigt. :)

Morgon.

Gid morgon allihopa. Idag är det jobb och fika som gäller. Jäj. Börjat ett och slutar fem och ska jobba med Jossan och Ema. Så det bli nog inte alltför seriöst idag. Fika med Jane efter jobbet och sen med Jossan, antagligen iaf. Jag hoppas på det. Massa chailatte <3.

Nu tänkte jag föna håret och lite sådant. Så man inte ser ut som hej kom och hjälp mig. För det är precis vad jag gör nu!

"Bara en vit lögn"

Jag tror det värsta någon kan göra mot mig är att ljuga. Det är verkligen det värsta jag vet. Oärliga personer, "det var bara en vit lögn, ville inte såra osv osv" men det spelar ingen roll. En lägn är en lögn och det sårar alltid, mer än sanningen. Jag föredrar sanningen hur hemsk den än är. Jag vill inte bli lycklig och leva på en lögn. Så fan heller, isf sårad av sanningen. Bra myckte bättre.
Även om sanningen sällan är som man vill, så är den bättre på många sätt. Det är för sent för att egentligen disskutera sådan här med sig själv för det blir så luddigt och krångligt, tar kanske upp det imorgon istället. Behöver nog dejta John Blund nu, kudden eller sängen, vad ni vill. För ska jobba imorgon. Hörde dessutom att det inte var den bästa stämningen så bäst att vara pigg.

Lyssna



Lyssna på texten, det är nästan så man börjar gråta.

Chailatte

Jag har fått en ny kärlek, CHAILATTE. Det smakar gudomligt, det bästa och enda ordet att beskriva det med. Har druckit två stycken idag. Mums. Fikade med en evetuell mormor till barnen i en familj jag ska jobba hos. Och det kändes bra, det gjorde det med den andra familjen med, men aldeles för lite betalt för så mkt arbete.
Blir nog så att jag blir 08 - inte riktigt hundra, men som Frida säger så kan jag aldrig bli riktigt 08 eftersom jag är göteborgare. Något jag aldrig kommer sluta vara.
Förutom att vara i jakt på aupair jobb har jag varit hemma hos min andra familj, storkusin Anna med barn och man. Prövade smink som jag ska beställa. Lika bra att fixa det så man ser snygg ut. Blir iaf puder, rouge och mico... vad det nu heter, riktigt superskrubb :D

Imorgon är det jobb på fritids, bli kuligt. Sen fika med Jane, ännu mer kul och så blir det chailatte :D Jäää. Nu ska jag ägna min tid åt att svara på mail fram tills jag ska ringa mitt hjärta Frida.

Ånger.

Jag ångrade med precis. Vill nog inte lägga dethär på is även om det inte är någon som läser. Det är bra bearbetning för mig själv.
Dock orkar jag inte gå igenom helgen mer än att säga att det gick bra men är tveksam ändå. Kommer typ inte få ut några pengar alls. Får fundera ett tag. Dessutom har jag lite glömt vad det är som lockar med just Stockholm, eller nä, glömt har jag inte, men tvekar. Som vanligt. Jag är jätteinne på en sak och när det börjar bli av så ångrar jag mig. Det e typsikt mig.

Men jag har rätt mkt hjärtesorg efter helgen. Det känns rätt piss just nu. Verkligen skitjobbigt och jag känner mig inet glad för fem öre.

Paus.

Nu tänker jag ta en paus från bloggen. Har varken ork eller lust att skriva, samt att det inte är några som läser, så varför skriva?
Har så mkt att tänka på just nu så tänker lägga min energi p

Bananlack :/

Jag trodde verkligen jag var för gammal för bananlack, men icke! Hade tid hos tandläkaren halv åtta i morse och för en gångs skull såg allt bra ut, förutom ett litet hål mellan två tänder som jag kämpar med. På sant! Och lite tandsten, men vad ska jag göra åt det när jag sköljer munnen och använder tandtråd + borstning då såklart minst två gånger om dan?

Efter tandläkaren hade jag en timme kvar tills jag började jobba. så jag satte mig i en busskur och löste suduko, ville inte jobba en timme utan att få betalt! När jag satt där i godan ro så kom det en gammal gubbe och ville köpa cigg av mig. Jag sa blankt nej, varför kan han inte köpa dem på macken istället. Äckelgubbe.

Har varken lust eller ork till jobb idag men hade ju lovat. Är hur trött som helts och det är inget kul alls. Så nu har jag rast, det bästa på hela dagen! Sitter här med mitt kaffe och är jätteröksugen så det står härliga till. Det e jobbigt.
Fillson ska med mig hem sen efter jobbet. Vi ska byta bal och studentbildetbilder. Ska bli trevligt. Sen måste jag packa, mindre trevligt. Och hem till Emma och hämta mer filmer så jag har massa att välja på imorgon på tåget :D

Generation fett.

Jag bara älskar detta programmet! Det är så sjukt stört så jag kan ju inte annat, dessutom får det mig att känna mig smal, snygg och sexig! Det är inte ofta jag gör det, men av dessa kvinnor kan jag inte känna annat. Jag är ju en liten pinne i jämförelese :/ Och jag är verkligen ingen liten pinne!!



Kåt.

Nu sitter mit K där det ska sitta. det är lite lätt handikappat bara, men bättre än inget alls. lite lättare att skriva nu iaf, om man träffar rätt punkt på Kt så blir det ett. ahah, annar ser det dumt ut. En hel text där bokstaven K fattas. höhö.
Har sagt åt min kusin att beställa hem lite Mary Kay produkter till mig. Så jag kan bli ännu finare i ansiktet med ännu finare hud. STATUS!


Glömde!

Jag glömde säga att jag har fått min scrapväska idag. LYCKA. Nu har jag ordning på alla mina vektyg och den är hur gullig som hellst :) Jag är jätteglad över den och tycker det var ett av mina bästa köp från tradera! Tycker faktiskt det är ganska kul med tradera trots allt!

Här kommer lite bilder från idag.



Bussbuss


Mössa och halsduk, jättemysigt - dock kasnke inte lika snyggt
MEN det skiter jag i!


Väska, enkel och bra!


Jupp, jackan är svart.





Lyckad dag

Idag har det blivit massa shopping. Har köpt en jacka, en mössa och haslduk som självklart matchar och en väska. Samt fikat med Anna och Adam, vart på fritids och fyllt i timrapport och tjötat lite samt skickat iväg brevet till Amir, hoppas han trivs med produkterna, men, vem skulle inte göra det?

Ikväll blir det Greys och Generation fett. Mys, typ iaf. Sen blirdet hyffsad tidig sänggång, tandläkaren imorgon hav åtta och sen jobba 9-17-15. PENGAR. Sen har jag fått en veckas jobb på fritids :D v 44 som e sprtlov. Sjukt att inet ha lov egentligen. Det är något jag verkligen kommer sakna! :(

Mary Kay

Smygreklam i hög grad. Haha, men nä allvarligt så är det de bästa hudvårdsprodukterna jag någonsin ens prövat! Alla borde pröva det, tjej som kille. De fungerar verkligen.
Och anldeningen till att jag skriver om dettta är att jag ska hem till Kusin Anna imorgon och hämta prover till Amir, den grymma killen bakom Gaybloggen. Jag e så sjukt snäll så det e inte sant. Grattis till mig. Men nä, sprida ryktet om detta underbara till alla och sen få in pengar till min kusin samt kanske börja själv :)
Sen ska jag även beställa puder och kanske något annat med. Kul, sen ska jag försöka hinna med att titta på en jacka samt halsduk och sådant kulgt :D Och såg en sådan sjukt snygg klänning på Gina jag vill ha! Eller egentligen två men har nog inte råd med det :/

Vad kommer allt ifrån?

Jag fatta verkligen inte vart jag fått alla kläder ifrån. Har rensat bland strumpor och underkläder idag och jag har inget minne av att jag köpt det ena eller det andra, men endå så har jag två fulla lådor trots att jag tänker slänga massor. Detta är ofattbart för mig!

Ikväll blir det Ugly Betty, men framför allt Desperate Housewifes, missade förra veckan men har längtat som en tok. Det e bäst!

Fasansfullt

Det har varit segt att jobba idag kan jag lova. Jag hade hellre velat ligga kvar i sängen och bara gotta mig, men nej. Jag fick gå till dagis och ta hand om snoriga ungar som dessutom säkert håller på att bli magsjuka med tanke på dagens iaktagelser!
Har vart hemma ett tag nu, ca en timma. Har inte gjort något alls mer än upptäckt en fasansfull sak. Det är inte X2000 som jag åker till och från Stockholm med, utan Inter City och det tåger tar 4 tim och 50 min upp till Stockholm från Göteborg. Så jag kommer vara på resande fot mellan halv sju och ett på fredag. Blää, men de verkar vara världens snällaste. De har erbjudit mig att köra mig till Patrik. Gud så snälla de är och jag är glad för att slippa ta tåg och buss och sådant. Hatar att åka själv när jag inte är säker på det. uscha.

Men nä, nu blir det nog filmdax en stund. Ska nog hem till Emma en sväng ikväll :D

Hej, kom och hjälp mig.

Jag vände ut och in på min väska nyss. Kände jag behövde resna den och det var nog på tiden :| Min väska som jag alltid bär med mig är inte så stor men det får plats sjukt mkt saker i den. Jag tror den e bottenlös! :O
Men iaf, allt detta + kameran och vanligtvis en vattenflaska.









Scrapväska

Igår la jag ett bud på en supersöt scrapväska att ha verktyg i + att det följer med lite andra saker som är bra att ha och jag fick den. Har precis skickat iväg betalningen så det borde komma i veckan. Synd att jag inte kommer kunna använda det på ett tag. Tror inte mina scrapsaker förljer med till Stockholm men det kommer definitivt till nytta sen när jag flyttar hem igen eller hämtar mina saker och flyttar förgott!

Jobb idag då alltså. Det är så tråkigt att jobba på förskola, iaf som vikarie. Man är inte emd i någon planering eller i något som rör barnen. Det blir ren och skär barnpassning och med så många barn så är det inte kul. Man bli jättetrött och jätteseg. Men men, det är pengar och det är så jag ser det. Jag tänker de timmar jag jobbar i pengar och vet ni vad? Då orkar jag jobba dessa timmar. Ska jobba på samma ställe imorgon, blir nog lite lättare då för nu har jag ju börjat lära mig namnen på barnen osv.

Det e så sjukt jävla tråkigt att bo här mitt ute i ingen stad. Om man slutar fem, så hinner man knappt in till "stan" för att träffa någon innan allt stänger så som vanligt åkte jag direkt hem och nu sitter jag här, i min säng och skriver ytterligare ett meningslöst inlägg. Vad är det för liv säg? Nä, precis! Därför jag ska flytta.



Här är det jag får med med väskan. Det är väskan jag
vill åt mest men de andra sakerna gör verkligen inget om de
kommer med, det är sådant man alltid använder!

Godmorgon

Birgitta från poolen ringde percis och jag ska få jobba idag jippi! Har inte tid att sitta här egentligen, har vääääldigt brottom så. Tänkte bara meddelada detta och springa!

Internetdating.

Jag satt och läste Robins blogg fär ett tag sen. Han hade skrivit om internetdating och jag vill gärna fortsätta att refektera över detta ämne. Tycker det är väldigt intressant att diskutera det och jag själv föredrar att börja ett eventuellt förhållande eller bara ett gänd dater så. Varför gör jag då det? Jo, jag gillar det att man lär känna personligheten hos någon innan utseendet och samma tillbaka då. På internet så är uteseendet inte lika viktigt som det är ute IRL, iaf är det så jag känner. Och jag som är väldigt osäker på mitt utseende känner det som en säkerhet att prata med någon mkt utan att man vet exakt hur den andra ser ut. Självklart skickar man bilder osv, men man ser ju aldrig ut exakt lika dant i verkligheten som man gör på bild. Det är likt (eller olikt), men aldrig exakt lika dant.

Många hävdar att de man träffar på internet är, eller kan vara, farliga och ljuga och ha sig. Men vem säger att det inte är lika stor risk att träffa på ett pucko ute på krogen eller i lunchkön? Bara för man träffar folk över internet så är det ju inte själklart att personen har lurat dig och tänker låsa in dig i en källare eller något annat knas. Man ska ju alltid ta det säkra före det osäkra och aldrig bestämma möte med en okänd människa i en mörk gränd utan ta möterna på offentliga platser. Känna lite på det först.

Jag har sådan tur så jag enbart har positiva erfarenheter av internetdating. Inget som är negativ, men alla relationer håller inte. Som med alla andra relationer man skapar. Men det jag vill säga är att jag tycker alla borde prova på det. Det är så sjukt spännande att hitta en trevlig typ på internet, chatta en del sen byta nummer. Prata massa och fråga allt och inget om varnadra. Sen träffas, det är så sjukt pirrigt och mysigt. Även om det inte blir något längre av det så är det spännande. Och man är en erfarenhet rikare.

Pröva på det, ha inga fördommar mot internetdating!

Segt och mörkt.

Idag är ingen rolig dag. Jag är hur trött som helst och vill bara sova, sova, sova. Har sovit en timme sen jag kom hem och vågar inte sova mer. Är rädd att jag inte ska kunna somna ikväll då och det vore inget bra om de ringer in mig för jobb imorgon, vilket jag vill. Vill ha pengar så jag har lite att röra mig med när jag flyttar till Huvudstaden.
Igår var jag hemma hos Fridas syster som ni alla vet, jag och Frida hade det så sjukt mysigt. Vi började med tacos och lite tv. Sen tog vi på oss massa kläder, var sin filt, godis och cigg ute på Sofias balkong och där satt vi fram till ett någon gång och bara tjatade. Hur trevligt som helt, verkligen. Det var mest allvarliga ämnen men ändå trevligt. Alltid trevilgt att umgås med Frida.

Det blåste ju som bara den igår kväll och på natten, regnade med. Så när vi skulle hem imorse, hyffat tidigt för Frida har jobbat idag stackarn, så ligger det ett jävla träd på vägen! Så vi får försöka vända på denna lilla, lilla skogsväg och köra ett annat håll. Hallå, vad ska två tjejer göra när det ligger ett stort träd på vägen? Vi hade aldrig kunnat flytta det, vi tänkte göra det men det gick verkligen inte, man skulle ha var sin stor och star kar med sig överall som kan hjälpa en med såndat samt bära ens shoppingpåsar!?

Har faktiskt inte orkar göra något mer än lagat mat idag. Hade inte jag gjort det så skulle det inte blivit något mat. Så typiskt här hemma asså! Det e det verkligen. Har massa kläder jag måste hänga in idag med. Tänker vara ordningsam nu fram tills den evetuella flytten i november. Och påtal om det så har jag pratat lite mer med familjen. Jag har fått tågtiderna, inte de bästa men men, de har ju vart snälla å betalt dem och så. Tåget går två min över åtta från Nils Ericsson, vilket innebär att jag får åka hemifrån halv sju. Lagom kul, eller inte. Men får sova påväg in till Götet. Hehe.
Även pratat lite med dem om anställninge osv, kommer bli fast anställd i pappans företeag som är ett AB och lönen kommer ligga över 3500 så allt känns bara bra. Hoppas vekligen det blir av med denna familjen. De verkar kanonbra!
har även fått reda på vad barnen heter, de heter Minou & Chanel. Inte de vackraste namnen men inte namnen som gör barnen så det spelar ingen roll! Lite utav modenamn är vad det e. Tycker att barnen idag heter antingen saker som Einar, Ingrid och Saga, eller så ha de konstiga namn som "mina" två barn eller så heter de Tinda. Tss, hundnamn enligt mig, men men.

Kanelbullens dag.

Ja, idag är en av de få dagarna på året man får äta så mkt bullar man vill, förutom fettsidagen då. Och jag har ätit en bulle! Jää, blir nog inga fler heller, de ska vara hem och nybakta för de ska vara goda tycker jag.

Sitter här nu och har precs duschat och fönat håret, väntar på att varava ner lite, är så fruktansvärt arg på min syster. gaah, hon går mig verkligen på närvern. Och det e inte bara hon som gör det, utan en annan person också som jag inte vill nämna, men fan fan fan dig. Så, behöver inte avreagera mig mer nu, kan göra det med Frida sen. Vad har man vänner till annars om de inte ska lyssna på massa skit? Det får iaf jag göra hela tiden ;)

Vi ska passa Fridas storasysters katter hemma hos henne. Så vi blir ensamma med katterna. Ska blir trevligt trevligt. Jag tar med datorn utifallatt vi inte har något annat att göra än se på film på denna lilla skärmen ;)

Tror det bara blir detta blogginlägget för jag bli nog kvar där över natten och tror inte de har trådlöst..


Riddare Cato

Är hemma hos Emma, även kallad Riddare Cato av mig. VI har precis tryckt i oss massa thaimat, chipps, dipp och sett på "Flood". Den var väl sisådär, som alla andra filmer typ. Jag blir mest irriterad på varför alla roller i filmer är så otorligt korkade, faller det ett träd så springer det framåt istället för åt sidan, varför gör de alltid såhär? Kan någon förklara?

Rent hus.

Nu börjar det likna något, mitt skrivbord är iofs helt överfullt, menr resten är fint fint. Där nere med, har dammsugningen och torkning av golven kvar bara. Och tre maskiner kvar, men det går ju inte att snabba på det precis. Måste bädda sängen med, tror inte jag kommer orka göra det när jag kommer hem inatt. hehe, blir pizza, chips och film. Kanonbar fredagskväll och imorgon ska jag och Frida passa Fridas syster hus, då blir det ferre. HAHA, nja, mer myskväll där med :D Älskar myskvällar över allt annat, rätt på tv, rätt sällskap så är livet underbart!! <3<3

Jag borde sätta fart men har verkligen ingen lust, har hållit igång hela dan. Eller sen jag gick upp vid typ halv tio. Det börjar kännas att det har vart mkt fysiskt idag, får ta tag ii skrivbordet imorgon eller på söndag. Ska städa garderoben med. Det ska vara gjort innan jag flyttar så om jag tar det på söndag, hela söndagen så är det nog inga problem alls, det går fort bara man sätter igång. Det är bara det att börja och inte ta massa pauser. :P


Städa, städa, städa!

Pusct och stön, håller på å städar mitt rum och det tar sådan jävla tid. Och det e så sjuuuukt tråkigt. Men jag får iaf lättare att packa sen om det snart blir flytt, vilket jag hoppas på! Har lyckats trassla upp en massa halsband och hängt upp dem på väggen, har massa halsband, men har kommit på att jag inte hittar mitt SNÖ halsband, får lite panik. Vill inte att det är borta! Tror inte det är det, men ändå. Jag hittar det inte och det ligger antafligen någonstans i mitt rum, får krypa in under sängen och slåss med monsterna och se om de har snott det, hade inte förvånat mig det minsta faktiskt :/ Jag hatar de jäva monstrerna och det är Josefins fel, det är hon som har tagit hit dem. De snor mina saker..

Tvättar gör jag samtidigt med, och det är ommöjligt ännu tråkigare, för där märks det inte att det händer något. Blir kul sen när jag ska få in alla de kläderna i garderoben också! :| Gud, fattar inte riktigt vad allt kommer ifrån! Det e ströt hur mt kläder det är, tänk hur det hade vart om josefin inte fått en massa av mig va! Det e nästan overkligt. och endå har jag aldrig något att ha på mig, det e lagen om allts jävlighet som jag och Anna kom fram till igår. Jag hatar den jävla lagen asså! Vilken idiot hittade på det? Han eller hon skulle jag vilja ställa mot väggen och ta ett allvarligt snack med.

Hem till Emma och käka pizza och se film. Ska bli gött att slappa en kväll i annat hus :P hehe, vet inte riktigt vad vi ska se. Jag vill se arkiv X så den skulle hon försöka hitta, hoppas hoppas. har även pratat med "min" familj angåeende nästa helg och de förstod varför det känndes bättre att sova hos en kompis så nu blir det ö"vernattning" hos Patrik nästa helg. Det ska bli mys. Hoppas allt blir bra med den familjen för de verkar verkligen trevliga, har dock en massa, massa frågor angående allt. Men tror jag tar det nästa helg, bättre att ta det öga mot öga tror jag. hehe, ska bli spännande att bli Stockholms-tjej :D

Scones

Jag har hunnit vara flitig idag och klockan är inte ens tolv. Jag gick en kort sväng med hundarna och kollade läget som pappa ville, det finns mkt skumt folk idag så.
Sen har jag gjort iordning disken, viket inte var så mkt för det gjorde jag igår också och så har jag bakkat scones. Det e sjukt gott till frukost, eller idag belv det lite mer brunch, men ändå.

Jag har sjukt mkt skor asså! Några få par står i garderoben, tror det är tre par, vilket man kan se på bilden från igår, men sen har jag en påse med skor som jag samlat ihop ifrån hallen + att där står kvar två par, sen står det några par i den andra hallen och ett par ligger på golvet i mitt rum. Så Carro, det är där alla skor är :P


Städad garderob.

Nu har jag städat och rensat min garderob och Josefin kommer få en massa kläder. Tihi. Jag har fårr göra om den lite för jag vill ha de mesta av mina kläder hängande. Det är ju det bästa för dem så tog bort två lådor och lite ditt och datt. Iom att min garderob e typ lika gammal som huset, det vill säga gööööörgammal så kunde jag använda vissa delar till klädstänger. Så kiggigt tycker jag.
Har tagit en bild som jag slänger upp så alla får se hur fint det ser ut i min garderob just nu, det dumma e att jag har massa smutsiga kläder som sa in med så det kommer bli jättetrångt. Och även om garderoben e fin och städat så ser resten av rummet ut som helvetet självt! Lite trist. får ta tag i det i helgen för nu är jag alldeles för trött. har lite annat att göra innan jag ska sova, kolla Gaybloggen igen, helt enkelt världens bästa blogg. Så skön den killen som skriver. Typiskt gay, men varför kan inte alla killar vara som honom, fast en del kan vara straighta?

Det tål att tänkas på grabbs!!


Min fint städade garderob <3

Choklad och p-piller.

Idag har jag hunnit med att träffa så mkt människor så det är nästan ofattbart. Dagen började med en busstur in till kba tillsammans med Mikaela, det var riktigt trevligt att träffa henne igen. Jättelängesen jag verkligen prata med denna tös. Synd e det. Sen så kom även Anna på bussen, hon och Mikaela skulle shoppa på kungsmässan. Och jag kan garanterat säga att de verkligen shoppade :D
Johanna kom även hon på bussen, hon skulle ha körlektion så vi pratade bara en liten stund, men det är alltid lika trevligt att prata med denna underbara människa! Väl på kungsmässan träffade jag Carro, som var dagens första planerade möte, vi gick för att fika på Linnea's, hon drack latte och jag choklad. Mumms, sen kom Jossan och Josse och de skulle käka lunch innan jobbet så de satt med i drygt en timme. Emma kom och avlöste dem, hehe. Dax för min och Emmas tur att käka lunch. Carro skulle vänta på sin mamma, stackars säger jag bara!När klockan var ca kvart över ett var jag och Emma tvugna att gå, jag skulle till ungdomsmotagningen och det e ju en liten bit at gå dit upp. Carro gick och kollade skor. :D
På ungdomsmotagningen gick allt bra. Fick mitt recept och så fick jag bokat en tid för gynundersökning, inte kul men det måste göras!
Vi var ju tvunga att gå till torget för att få ut mina piller, vi gissade på att de inte hade sådant på kungsmässan,. vi sprang dit och en urtrevlig 3tjej lurade på Emma en telefon och nu e hon trekund hon med :D Hehe. Kungsmässan sen igen för att shoppa lite. Jag köpte en tunika och världens goaste tröja, även sådant spray till mockaskor så de tål lite, lite mer vatten :D hehe.
Men nä, nu ska jag ta å försöka rensa ur min garderob lite till. det bara väller, Jossan blir nog glad för alla kläder iaf ;) Haha.

pusshej sålänge. skriver igen sen ikväll :D

Föreläsning och flygande jeans.

Föreläsning var det igår iaf. Lisbeth Pippin var i Kba och pratade om barn som vuxit/växer upp med en utvecklingsstörd föälder, eller två för den delen. Hon har skrivit biografin "Kärlek och stålull" och jag tyckte hon var bra att lyssna på. Lite knäpp om jag får säga det själv men rolig. Fast å andra sidan, kan man växa upp med en utvecklingsstörd förälder, och pappan väljer spriten framför familjen och sticker, utan att ta skada? Nej, det tror jag inte man kan. Ens barndom formar hur man är, så är det bara.
Och idag har jag köpt jeans, det flyger tyvärr inte. Jag hade velat kunna flyga, flyga tillbaka i tiden och ändra mina handlingar och hindra mina känslor i tid. det hade vart underbart att kunna göra det. Gårdagens kväll/natt var inte rolig, verkligen inte. Men tur det kom nu och inte om några veckor. Jag hade verkligen hoppats detta skulle bli bra, det blir kanske bra tids nog, det hoppas jag på, men just nu är det inte ens på väg dit jag vill det ska, men vad ska man göra åt det? Det finns inget annat att göra än att finna sig i att du resonerar konstigt och är lite konstig, men att du öär ite konstig är väl det som gör dig speciell? Att du inte är inärheten av att likna någon annan jag träffat?