Yeah!

Helgen den 10-11-12 oktobler åker jag till Stockholm igen, men för en helt annan anlednignen denna gången! Jag ska hem till en familj som jag antagligen ska vara aupair hos i fyra månader, eventuellt mer. Jag är hur uppspelt som helts över detta. Det ska bli skitkul. De ringde mig igår och de verkar verkligen jättebra! Hoppas det blir av för då flyttar jag i november.
Patrik är hemma med, trodde han skulle komma idag men han kom hem igår. En väldigt glad överraskning när han ringde mig. :D Och tur var väl det att han kom hem igår när han har tatueringstid nu klockan 10, äntligen ska han få klart sin klocka :D.

Ska jobba idag på fritids igen och sen ska jag på föreläsning kl 18. Det är en tjej(kvinna) som har vuxit upp med två utvecklingsstörda föräldrar. Det kommer nog bli väldigt intressant! Hoppas jag hinner hem till nio bara, då är det ju säsongsstart av Desperata Housewifes :D Har läääängtat, spec kul nu när jag sätt färdigt sex and the city. Har något annat att se på. Och ska börja se Enoturage med, ska få alla de tidigare avsnitten av Patrik, hoppas att jag hinner träffa honom när jag är i Stockhom, vi skulle försöka ses en stund iaf! Det kan de väl inte ha något emot att jag åker dit några timmar på lördagskvällen när barnen har somnat? :S Hoppas inte det iaf!

Men nä, nu ska jag göra mig iordning så jag kan promenixa bort till bussen.

Vad?

Vad ska jag ta mig till, vad ska jag göra, hur ska jag orka?

Är jag självupptagen?

Positiv.

Jag fick redan igår kväll ett svar från en familj som var intresserade av att lära känna mig bättre. Jag är så glad och så positiv till detta med att flytta, det känns helt rätt och jag kan knappt bärga mig, även om det innebär att lämna alla vänner och familj bakom sig ett tag. Det ska både bli skönt och hemskt att göra men det är något jag känner mig tvunget till just nu. Tyvärr men orkar inte vara kvar här just nu!

Sen söndagskväll.

Sen å sen, snart är det antagligen sent. Jag har så svårt för att komma i säng i tid även om jag e trött. Jag sjukter alltid på det, inget bra. Imorgon ska jag jobba på fritids så får väl ta å stänga av mobilen så att poolen inte ringer och väcker mig. Haha. Men ska ändå upp i tid, tänkte ställa klockan på halv åtta så :)

Har hört av mig till åtta familjer ikväll. Hoppas på en del positiva svar. Jag är jätteotålig och tycker de kan svara nu, trots att det bara var 2 min sen jag hörde av mig typ :P Hehe. Har även kollat på massa tatueringar idag/kväll och jag vet på ett ungefär vad jag vill göra. Ska göra som ett stjärnfall från nacken och en bit ner på ryggen, det är mkt kvar att bestämma. Men nu har jag lite aning iaf och det känns bra :)

Igår var Rich här med massa krabbor som mamma kokade och det blev krabbsoppa idag, ganska gott faktiskt. Julia och Rich deltog även i middagen. Det var trevligt trevligt och jag ahde även bakat världens största äppelpaj. Mumma! :)

Patrik är still in Amsterdam och det e inte kul att inte ha någon att prata med på kvällarna, men han har varit så gullig och smsat mig två gånger  helgen FAST att han inte skulle göra det. Han ville inte ha tjaffs med jobbet iom att de betalar hans mobilräkning men han gjorde det ivf och det gör mig glad, väldligt glad att han tänkte på mig därnere bland vänner och alkohol. Hoppas det har det riktigt kul, det behöver han ha!




Zacke.

Idag, eller precis nu bestömde jag mig för att jag ska börja gå långa promenader med Zacke, varje dag. Både han och jag behöver det. Han för att uppfostras och jag för jag behöver tappa en massa kilon. Så jag ska gå ner i vikt. Enbart genom att lägga av med att äta massa onyttigt och ta mindre potioner. jag orkar inte banta med massa medel, eller pulver eller dieter som alla andra gör. jag vill göra det på rätt sätt. :)

Önska mig lycka till. jag hoppas verkligen detta kan hjälpa mig att få det jag vill ha mer än något annat just nu! <3<3


Tomt.

idag kommer jag verkligen inte på en bra överskritf så det blev tomt.
Var ett taag sen jag skrev. har inte orkat skriva riktigt, eller haft lust för den delen. Jag har jobbat onsdag-fredag. Vilket jag tackar gudarna för. vill ha pengarna! Sen har jag inte gjort så mkt mer, var hos Rebecca igår som fyllde år och hade kombinerad födelsedag och inflyttningsfest. Det var trevligt tills vi gick ut. varberg är inte min stad. Verkligen inte.
Har börjat titta runt efter familjer som vil ha aupair och jag tänker verkligen göra detta, känner att det är något jag verkligen vill och jag behöver komma bort härifrån ett tag. Är trött på denna delen av landet just nu och med allt som finns här, kräks när jag tänker på att bo här för alltid. det tar död på mig.


Au-pair

Jag har berstämt mig för att åka som au-pair om jag kan hitta en bra familj i Sverige. Känner att det är rätt besult just nu att inte åka utomlands. Jag vill vara kvar i detta tråkiga landet men ändå inte vara hemma. Vill komma till en större stad. Bo i en större stad eller iaf närmre en större stad än vad jag gör nu.
Kräks över allt här hemma, är så sjukt trött på det. Vill bort, vill göra något annat!!

Flytta?

Jag har funderat ett tag på att flytta. Och det är verkligen något jag vill. Är trött på detta, att bo här. Jag vill långt bort, nya människor, nya stad och ny dialekt. jag har bara inte en susning om vart jag vill flytta. Är det någon som har ett bra förslag på en stad där man kan börja ett nytt liv?

Home again.

Ja, då var man hemma. Eller jag har vart hemma sen cirkus 23 igår kväll. På ett sätt är det skönt, hemma är ju alltid hemma och här finns ju vännerna och familjen, men samtidigt saknar jag Stockhom och den lilla studentlägenheten och självkart Patrik. Hade kul hos honom även om v inte gjorde så mkt. Han är en vädligt trevlig person som jag är glad att jag har i mitt liv nu. Men självklart var det inte bara en dans på rosor, jag är ju en väldigt känslosam person och därför bev det lite jobbigt när jag inte hade eller har, en aning om vad vi står i förhållande till varandra. Är vi vänner, är vi mer eller är vi ingetalls? Var det bara en rolig grej även om vi båda säger att det inte var det? Humm.. Ja, det e en del frågetecken runt om det men det löser sig säker med tiden. Orättvist som det är så ska han till Amsterdam imorgon och vara borta sex dar och festa gärnet, vad ska en annan göra? Vänta på att få jobb och gå med världens förkyldning och asont i halsen?

Jag har hittat ett jobb som jag vill ha, men ska söka det ikväll när jag får tillbaka mitt CV. Patrik dödade ju min dator (med flit) och gjorde den ytterst snabb och smidig, och jag älskar honom för det. Nu kan jag sitta här och skriva mina blogginlägg och störa folk allmänt på facebook och msn utan att få nervösa sammanbrott för att det hängersig och går så sjuuuuukt långsamt. Tack Patrik, du har underlättat mitt lilla dataliv.

Ska hem till Frida snart och berätta hur helgen har varit antar jag, allmänt tjöta med mitt hjärta. Har saknat henne trots att vi har pratat en hel del under helgen, hon är så sjuuuukt nyfiken den där bruden. Efter det så ska jag vara så snäll att jag ska köra henne till hennes nya jobb, jag ska ändå in till Kba och panta alla flaskor och handla, tydligen, men jag vet inte med vilka pengar, det vet jag inte. Hon ringer väl sen hoppas jag så jag vet. Tänkte åka hem till Anna med och berätta hur jag ahr haft det och bearbeta lite händeser och känslor och så. Hon har nog dessutom varit rätt orolig. Min älskade storkusin :)

Blir ingen bild för jag har bara tre bilder jag tagit och de fick jag svära på att jag inte skulle visa, men vi får se hur länge jag kan hålla detta. (A)

Onsdag.

Ja, nu börjar jag verkligen bli nervös inför morgondagen. Allt som kan gå snätt börjar jag tänka på nu, tex att han bangar i sista stund och inte möter mig på centralen. Vad i hela friden ska jag ta mig till då? Antagligen ringa Anna så får hon komma upp och läxa upp honom, eller Frida, hon skulle nog göra det med nöje! Eller hur? ;)

Emma ska komma hit, eller Riddare Cato vilket e ett roligare namn på henne. Hon ska ha med sin externa hårddisk så jag kan lägga mitt liv på den så Patrik kan fixa datorn sen, egentligen borde jag kanske skaffa en ny, men det finns annat i mitt liv som jag hellre vill spendera mina få kronor på.
Emma ska även hjälpa mig med vad jag ska ha med mig upp och sådär, vilka kläder som e bra storstadskläder.. Hihi. Hon borde vara här vilken sekund som helst. Sitter mest och funderar och pressar Frida på saker som Robin säger, Patriks knepiga kompis. De sakerna han säger gör mig ganska nervös faktiskt.. :S Får nog ringa Patrik ikväll och lugna ner mig själv.

Någon som har något förslag på vad man måste ha med sig till storstan? Jag har typ ingen aning om väder eller något under helgen. Behöver man tex ha jeans eller räcker det med leggins? :S Jag tror jag ska skita i jeans iaf, trivs inte så i det ändå. Goare med leggins och strumpbyxor :D


Bara?

Jag har funderat mycket på ordet bara, är det "bara" att tycka, bara att göra, bara att.. Man anväder det ordet lite för lätt och lite för ofta idag tycker jag. Tex det är ju bara att bestämma sig, men är det bara att bestämma sig för något? Att man ska klara av något? Nej det är nog inte så, det finns mycket som ligger bakom att man ska klara av något. Det är inte bara att göra något. Usch, fy och bleh, jag tycker inte alls om det ordet längre. Inte det minsta.
Och på tal om bara, så har jag fått höra de närmasta dagarna att det är "bara" att lugna ner sig och ta det lugnt, men hur ska jag kunna göra det när jag längtar så otroligt mkt och samtidigt är sjukt nervös. nervös för att åka å hälsa på en människa som jag aldrig träffat innan och bo hos honom i fyra dagar, träffa hans vänner och helt plötsligt bli en del av hans liv, även om det är för endast fyra dagar och fyra nätter. Det ska bli jättekul för jag längtar verkligen efter att få träffa denna människan men samtidigt så är det fruktansvärt. Jag kommer ju faktiskt bli sjukt utlämnad! Men som Frida, min klippa, säger; Det kommer gå bra! Och det hoppas och vill jag verkligen att det gör!

Och för er som undrar, så börjar det hända lite i lägenheten igen. Vi, eller pappa håller på att såga i bäsnkskivorna till köket, såga rätt jängd och såga ut för diskho. Sen senare idag ska han slipa golvet så det blir perfekt och sen ska det lackas, efter det är det lite småsaker kvar. Som att sätta upp köket (!), badrumsskåpet, måla en gång till bakom spisen och smälla upp kaklet. Sen kan jag ämtligen flytta in :) Jippi, och min soffa slipper stå där helt ensam!!