Cozy Corner

Äntligen dax för årets första RIKTIGA fika på Cozy. Var ju där med Otto i onsdags men det räknas inte som en riktig fika, drack te och han varm choklad omvartannat han lekte. Idag ska jag luncha där med Linda. Jäää. Blir varm macka och te. Mums!
Har blivit en riktig te-drickare här uppe. Blev helt förkrossad när jag glömde allt mitt te hemma i frille. Linnea skulle bara våga glömma dem asså!

Jobbar kväll idag, eller från 14- ca 20. Efter det har jag bestämt mig för att städa. Min pincett är bårta så måste nog vända upp och ner på allt jag har för att hitta den. Vet att den är här någonstans för har använt den sen jag kom tillbaka hem.
Bilder från dessa två senaste dagarna kommer upp på min aupair-blogg. Kolla in den med. Där kommer det nästan enbart upp bilder från min tid här. Och lovar att bli bättre på att lägga upp bilder.

Nu måste jag skynda mig, och alla ni som ska iväg och åka skidor. Bryt inga ben förtusan! <3

Snart är det fredag...

... och inte betyder det att det e en lugn helg för det. Ska antagligen jobba eftermiddag, tidig kväll imorgon sen ska jag jobba sen kväll/natt på lördag.. Humm, lagom kul. Men men, lördag är bra. Då är det typ mat, bolibompa sen sova för Ottos del och ebba ska jag mata när Otto somnat och då brukar hon somna.. Sen är det film, frågan är om det blir ensam eller med någon annan stackars människa som inte har ett liv här uppe? Hum..

Idag har varit en ganska bra dag. Började nio och gick då upp tio i nio. Lagom, frukost sen gick jag och Otto bort till Debora med pulkan och åkte lite i backen. Pratade även med henne om aupair lön och lite annat. Mycket trevlig människa kan jag säga. Hoppas hon får tag i en tjej som är värld att vara där!
Sen var det lunch och efter det gick jag och Ebba på en promenad i det ytterst döda saltsjöbaden.. Blåste iskallt gjorde det med, men men.

Nu tänker jag vila en stund, sen ska jag iväg till Linda (Jäj) och efter det läggaupp bilder jag tagit och påbörja mitt mail. Lovar att inte glömma referatmarkeringar Jossan!

SNÖ!

Här är det snö, det snöade igår på dan och jag missade det totalt. Haha, snacka om att det var inne-och-mysa-dag igår! :D
Jag tvingade med otto på en promenad bort till Cozy Corner idag. Går man själv tar det ca 12-15 minuter att gå men med Otto tog en väg över en timme. SÅ allt som allt var vi ute och gick i ca två och en halv timme. Haha, fint väder men det blev lite kallt tillslut. Men det var mysigt att vara tillbaka på Cozy, även om det var utan Hanna och Linda, inte samma sak utan dem asså!
Just nu passar jag Ebba. Har vikt tvätt och hon ligger i sitt gym framför TVn och är hur glad som helst. Knasig unge det där. Hon gillar tydligen Dr Phil! =)

Linda kommer hem idag. Hoppas vi kan ses en sväng alltså!

Jag ger upp!

Nu ger jag upp. Efter tjat får jag väl ta och börja uppdater igen nu.
Är tillbaka efter ca 2 veckor hemma hos mor och far. Kul att träffa vissa vänner och andra har jag upptäckt inte är så bra vänner som jag trodde. Väx upp?
Har vart här uppe sedan i lördags kväll och vart ensam sedan dess, men imorgon, imorgon då kommer Linda tillbaka och jag kan knappt bärja mig. Har saknat henne som 17! Och på fredag kommer Hanna med. Äntligen är vi samlade igen. Supertrio? Hihi. Skulle egentligen gått ut vi tre tillsammans med Sara men nä, jag ska jobba kväll. får se hur vi gör. Om de går ut och jag sitter hemma eller om de kommer när barnen somnat.. Hoppas på det sista.

Nu tänker jag återgå till mina funderingar och Shear genius.