Igång igen.

Så, nu har nissen varit här och fixat internet så jag kan börja blogga igen... Äntligen.
Så mkt har det inte hänt denna veckan än. Var på aupair cafe i måndags kväll och träffade lite tjejer, en svensk, två tyskor och en tjej från canada. Svensken fick jag bra kontakt med och vi lunchade igår. Jättetrevligt. Kanske ska träffa henne imorgon igen och även en tyska som heter Linda - blir lunch då med :D Och sen vid ca halv fyra kanske jag och Otto ska gå och träffa Clara och Maxim på Cozy Corner, cafe nr 1 här i saltsjöbaden, hihi.
Är inte riktigt frisk, är trött hela tiden trots att jag sover ordentligt och att jag äter mycket frukt och vitlök... Suck, men ska ta det lugnt hela helgen så hoppas det försvinner sen!
Snön, den ligger kvar här och det är tråkigt för nu har det blivit plusgrader och då kommer det ju bara vara slask kvar av allt. Hoppas nästan på att det börjar regna så det försvinner med en gång.


Grand Hotel, Saltsjöbaden

YES!

Internet för en kväll... Iaf tills vidare.
Här snöar det som 17 och är jättekallt! Massa snö är det och visst är det fint om den får ligga då vill säga och det hoppas vi verkligen på! Har ingen riktig ork att skriva här ikväll... Så ni för nöja er med att höra att allt bara är kanon här!

Inget internet

har inget internet här i stockholm ännu, men det kommer snart hoppas jag.
Allt går bara bra. Idag har jag fått en liten guidning i stan och allt går bra med otto. Lämnat och hämtat på dagis själv redan *stolt*. Han är lite trotsig men det e ju inte så konstigt alls!

Skriver mer när jag fått internet..

Jobbigt.

Nu har jag packat alla mina saker, tagit ner korten från väggarna och ställt upp väskorna på rad. det känns faktiskt ganska jobbigt om jag ska vara ärlig. Men samitigt är jag spänd inför allt som väntar - nytt jobb, nya vänner, nya saker att göra, nytt hem och en ny start på livet. För det är faktiskt så det känns. Jag har packat ner bikini, vet inte om jag ska börja gymma eller simma, blir nog simma tror jag. Allt känns både bra och spännande och jobbigt och skrämmande på en gång.

Ny tävling

Jag har verkligen inget meningsfullt liv asså! Nu är jag med och tävlar igen, denna gångn hos Amir; Gaybloggen alltså och det är en ursnygg oversize från modekungen som han lottar ut. Hoppas jag har tur denna gången och kan få någon gratispryl! Nu är de an skollhet dusch som gäller!

Hur ska detta gå?

Jag fattar inte hur jag ska få med alla mina grejer till stockholm asså!? Men på något sätt måste det ju gå och det e det jag ska ägna mig åt idag innan Emma kommer hit. Vi lira lite Guiterhero och förfesta lite.. Sen e det Gretas ikväll, bara jag och Emma. Men vad ska man göra åt alla andra? Jag vet faktiskt inte.
Blir dåligt med bloggning idag tror jag. Har en del att göra som sagt, men kommer försöka lägga upp bilderna från när jag och Zacke var vid havet. Igår togs tyvärr inga bilder. Men det var trevligt trots lite folk.

Skäms!

Gud vad jag skäms, det e något så otroligt pinsamt att jag inte uppdaterat bloggen innan nu! Förlåt så hemskt mkt men har haft så mkt att göra idag, eller ah, typ iaf.
Gick upp tio i elva och åkte hemifrån tio över, så där blev inte mkt tid över till bloggande. Började med att lämna av tapetprover i Kba på Beckers nya hem, efter det fräste jag hem till min otroligt coola farmor och satt och pratade en stund innan jag kastade mig i bilen och åkte till Rusta för att köpa damsugare och hämta upp Emma. Hade dock en del ärenden i kba så hon kom inte hem snabbare för det, men tror inte det gjorde något. Vi käkade en god lunch - brunch för mig - på Esspresso house bestående av var sin kyckling-bacon smörgås och jag drack självklart en stor chailatte till :)

Väl hemma har jag inte gjort något på ca en timme, bara slappat som var välbehövligt efter dagen och nu sitter jag här, en timme innan jag ska till bussen; påklädd och har hår och smink kvar att göra... bara det att jag inte har någon ork. Vet inte vad jag ska göra med mitt hår eller hur jag ska sminka mig. Måste hitta en svar ögonskugga - Jättevikigt! Måste även komma ihåg Johans tröja, det e nästan lika vikigt som en svart ögonskugga asså!!

Förfest hos Josefin, var ett tag sen nu. Emma ska själklart med och vi ska dricka öl, äta chipps och spela guitarhero. Riktigt trevligt asså! :)

Pomenad och mys.

Myskläder är nog det bästa jag vet asså, gå om kring i jeans och tjocktröja är för mig mjuikiskläder och finns det något bättre att ha på sig när man ska gå ner till havet med hunden? Nej, tror inte det.


Sjuker?

Jag märker så fruktansvärt tydligt att förkyldningen verkligen tar på min kropp. Gjorde inget igår som var det minsta ansträngande och somnade runt ett, halv två och vaknade tjugo i tolv. Min kropp mår inte bra och jag vet inte vad jag ska göra åt det! Jag kläder mig ordentligt, inte kallt vill säga och allt sådant, men den jävla förkyldningen släpper ju inte! Suck!

Nu tänkte jag klä på mig och käka frukost. Det blir smörgås med julskinka. Ja hör och häpna. Pappa gjorde julskinka igår. Visst var det jag som ville det eftersom det är bland det godaste på julbordet och iom att jag flyttar nu på måndag så kommer jag annars inte få vara med och tillreda en. Och det är ju det som är det goda! Efter det blir det en promenad med Zacke, antagligen till havet. Lovar att ta med mig kameran!

Misses lista.

Det blev att jag tog bilen och åkte hem till Anna, men när jag kom dit var hon inte hemma så jag stog och bakade lite till henne och hon blev så glad. Å då blev jag ännu gladare av att min kära kusin blev så glad av en sådan liten sak. Älskar henne, min kära kusin. Gud vad jag kommer sakna henne!
Passade barnen lite eftersom Rich var sen och Anna behövde göra sig iordning inför kvällens klass. Inga problem, älskar de små. Dock börjar Noah bli lite väl kaxig tycker jag. Haha, snacka om trotsålderna asså!
Efter min exotiska visit i vallda åkte jag till Willys och handlade ben till mina vovvsingar, och de blev ju hur glada som helst. Sen eftr många om och män i kassan på willys så åkte jag till Kungsmässan och köpte en chailatte. Jag fattar inte varför jag inte kan få betala mina tre varor först utan får stå och väntar på att tanterna framför ska lassa utt alla sina varor på bandet och dessutom stå och leta efter streckkoden så det tar ännu längre tid än det behöver. Suck!!

Jag åkte även hem till Linda och tjötade en massa. Hur trevligt som helst. Anna ska till henne på tisdag och sälja MK. Grattis Linda, du är fast ;) Var jättetrevligt att träffa henne, var för längesen nu! Tycker vi är för dåliga på att träffas, jag och alla mina vänner. Tråååkigt är det, men Linda och Elin kan komma och hälsa på mig samtidigt i Stockholm, lite roligare för dem om jag jobbar så kan de umgås själva i den stora staden då!

Nepp, nu orkar jag inte skriva mer, ska ägna mig åt något annat jag inte lisstat ut än.

Tänk efter.

Fick en knasig kommentar på inlägget där jag blev lite sur för att folk inte kommenterar. som löd något i stil med "vem skriver du för egentligen? om du bara skriver för läsarna så kanske du borde lägga ner din blogg". Såklart jag skriver för min egen skull, allt annat är absurt. Men man vill ha lite respons på det man skriver och om jag skriver en fråga i ett inlägg, såklart är den riktad till mina läsare, kul att veta vad andra tycker i vissa frågor och även få både positiv och negativ kretik. Alltid lärdomsfullt, men denna kommentaren tycker jag var dum. Finns det någon ute i bloggvärlden som enbart skriver för sina läsare? nej, jag tror inte det, man måste ju ha intresset och viljan att skriva en massa inlägg varje dag. Men det e ju inte kul att skriva om ingen läser det jag skirver, eller hur?

Hoppsan shosan..

Första inlägget kommer lite väl sent kanske, men men, shit happens?
har gjort en del sen pappa ringde och väckte mig vid tjugo i elva istället för tio som jag bad honom om? Men men, det gör inget. Sådant händer, man kan inte minnas allt.
Började dagen med frukost framför TVn och Mimai Ink och sen fick jag vara en snäll storasyster och fräsa ner till konsum i samhället och handla bröd och lite så min syster kunde få frukost. Handlade även lite lunch, vilket blir pasta och kycklingsallad. Min sådanna sallad är det godaste som finns i salladsväg.
Har även blivit tvingad till att färga håret på min syster för hon åker till Danmark i eftrmiddag för imorgon är det Slipknot konstert som hon ska gå på. Tycker hon är lite för liten för det, men men, det är ju inte upp till mig att avgöra. Hon börjar bli stor min "lilla"syster. Det känns som igår som vi satt i badkaret i balltorp ihop och badade. Det var tider det, tider utan måsten och bekymmer.

Vad ska man göra mer idag då? Jag vill hitta på något. Kanske låna bilen och åka in till Kba och gå upp och hälsa på på jobbet? Eller åka in i lagom tid så jag kan fika en sväng med Emma och sen åka hem till Anna, om hon inte har kvällskurs idag då. Eller varför inte alls tre? Humm, får faktiskt fundera lite på det. Återkommer emd mitt beslut!

Yttepytte

Sådan här liten hög blev det kvar av alla de prylar som låg i sängen innan. Inget e slängt, bara väl packat. Visst är jag dukitg?


Fy skäms!

Det är några få som är här inne och läser varje dag, men ni är så sjukt dåliga på att ha egna åsikter om vissa saker jag skriver. Ni kommenterar aldrig! Det är hur tråkigt som helst att ni inte har egna åsikt att dela med er av, inte ens när jag ställer in fråga i något blogginlägg. Riktigt tråkigt tycker jag det är faktsikt. Bli bättre på att kommentera och tycka!

Musik

Min musiksmak är en härlig blandning kan jag lova, här kommer några få av mina favoriter!

Enyoy!

















O herre min ge!

Ja, jag tänkte ta tag i mina scrapbookingprylar och packa dem ordentligt. Jag insåg precis hur mycket jag har att göra. Jag tyckte alldeles nyss att jag inte har så mkt prylar, men shit. Har hur mkt som helst ju! Fattar inte hur jag ska få med allt. Det är ju en hel förmögenhet förklädd till papper, sticker, verktyg, album och övriga dekortationer. jag vill faktiskt inte veta hur mkt pengar jag lagt på detta på två år, ja det e bara två år jag har hållt på med detta, eller snart två år. Till julen är det två år. Fick ett startpaket av mamma i julklapp, tror hon ångrar det lite om jag ska vara ärlig :P hehe
Lite bilder på alla scrapbookingprylar jag äger, lägger upp bild igen när det är packat, får se hur stor skillnad det är! :D





650 kr

Följande saker konstade tillsammans ca 650 kr. Så fatta vilken dyr hobby jag har. Men det är så himlans roligt så jag kan inte låta bli att fortsätta med det. Göra "fina" abum att sätta sina foton i, göra fina jul/födelsedags kort och även andra fina kort, altra olika prylar och pinaler. Göra tavlor, osv, osv, osv. Det finns inga begränsningar med scrapbooking och det är det jag älskar med detta.
Tänkte förklara prylarna jag köpt under varje bild så ni vet vad det är för något, är inte alltid lätt om man inte är insatt i det hela :)



Hittade fina mönstrade papper på rea, så köpte ett gäng. Det är dubbla av
varje, sen är det 30 enfärgade papper, tror alla var med struktur inte säker - måste
kolla upp detta sen. Och sist men inte minst, en hörnstans som gör runda hörn. Älska.



Min älksade hörnstans!




Papprerna jag fyndade!




På Panduro köpte jag en mapp till mina stickers, en "mapp" till papper,
cardstock så jag kan göra egna album, bonefolder, taperunner, blommor och
cardstock bokstäver att dekorera själv.

Fattar dock inte varför jag fotade de enfärgade papprerna här? De kommer från
Arkivet och inte Panduro!

Värsta grymt.

Ja, det var vad Patrick sa när jag berättade att tåget mot Stockholm går 10.42 från Nils Ericsson på måndag. Det betyder alltså att jag har drygt 6 dagar kvar här på västkusten :) Hihi, det är så sjukt spännande men jag är även ganska nervös. Blev det när jag läste mailet från Elinor. Jag ska lixom flytta till andra sidan av landet, det är iofs inte så långt, men ändå. Alla ni mina vänner måste komma och hälsa på mig där uppe!

Håller på att ta kort på det jag köpt idag, men min kamera dog så det kommer dröja ett tag tyvärr. Sen är den kass min kamera så det blir väl sisådär bra bilder. Men ni får nöja er med vad ni får!

Borta bra men hemma bäst?

ja, denna morgonen/förmiddagen har varit väldigt händelserik! Vi har skrattat så sjukt mycket, brytit mot lite trafikregler, "slösat" massa pengar på papper och pratat med poliser. Lovar jag ska berätta allt sen, ska bara laga mat och käka först. Vill jag ha mat i detta huser får jag göra det själv, annars får jag svälta. Hur kul e det då?

Inte normalt?

Nu när jag har sovit till efter elva ett antal dagar i sträck, så känns det helt sjukt och bmänskligt att gå upp såhär tidigt som kl 8. Jag var så trött så jag gick och satte mig i duschen med skållhett vatten, mumma!
Nu blir det snart frukost och sen lite smink på och iväg till Kba för att hämta upp Jossan och sen in till Gbg och Panduro. Äntligen säger jag bara, har längtat och jag behöver verkligen ett gäng album asså!
Nej, nu får det bli frukost. Håller på att hungra ihjäl!

Panduro

Imorgon har jag fått lov av pappa att låna bilen så jag ska hämta upp josefin vid halv tio och sen ska vi fräsa in till Gbg och Panduro. JÄS! Jag ska köpa album har jag bestämt. Hoppas de albumen jag har finns i butik asså, ananrs blir jag ledsen. Och blir jag ledsen tänker jag sno Patriks adress och beställa sakerna till honom istället. Haha, fint om jag glömmer säga något. Men han måste väl fatta att det är jag... eller? :S
Jaja, åter till ämnet. Utöver album så tänker jag köpa en rund hörnsstans, lite dekorationer och sådant fint fint, kanske en ny och bra sax? Får se vad de har. Hoppas det inte blir för dyrt bara. Men men, det får vara denna gången faktiskt! Har nog en del tid över till en början i stockholm som jag kan hinna scrappa ikapp mig och göra massa LO's och kanske en del julklappar- vem vet?

Tävling, tävling, tävling!

Det kan ju aldrig skada att vara med i en tävling, eller hur? Speciellt inte när det är en av mina favoritbloggare som lottar ut ett stort paket.
Tävnlingsreglera var att man skulle skriva ett inlägg i sin blogg om att man är med och tävlar hos Stilrobin och sen lägga en kommentar i hans blogg. Så nu var första delen gjort.  Ska bara klicka mig dit och säga att jag är med och tävlar. Någon gång kan man väl få ha tur, tycker ni inte?

Morrn!

Go morgon, eller ah. Jag har vart uppe sen tjugo i tolv faktsikt, men har sovit bort halva denna dan med. Somnade typ runt ett kanske? eller så var det senare, minns inte riktigt. Men har fått sova ut för en gångs skull iaf :)
Pratade med Patrick igår kväll i typ 50 min. Shit, den killen kan prata. Man blir helt matt av att lyssna på honom. Hehe, kändes som om jag hann med två dagars pratande och lyssnande på de 50 minutrarna, så nu behöver jag inte prata eller lyssna på någon innan imorgon kväll. Kanon!

Idag blir nog en lugn dag. Funderar på att börja packa ner lite saker, men känns dumt om jag behöver något av det i veckan. Kan inte packa ner mina scrapbookingsaker innan jag vart på panduro, viket blir imorgon tror jag. Ska köpa lite album och annat smått å gott för massa pengar. hehe, kommer nog ha en del tid över, iaf till en början, när jag flyttat till scrapbooking så jag kan scrappa ikapp mig. Sen hoppas jag att jag får ta en del kort på barnen så jag kan lägga ut i en privat blogg och även scrappa om min tid i huvudstaden!


Hög på socker?

Har precis firat fars dag med en smarrig prinsesstårta och jag tror jag är lite lätt hög på socker. Det är sjukt hut fort det kan gå ut i blodet. Var hur trött som helst innan och nu är jag sjukt uppe i varv, känns som jag kan springa ett maraton, eller ah - nästan iaf :)

Har mailat lite med Amir idag, alltid trevligt och det är som vanligt om MK produkterna. Och han tyckte om dem, underbart. Om jag ahr tur nu kanske jag får träffa honom. Det skulle vara, vara som att en dröm går i uppfyllelse, eller inte. Men som att träffa en idol. Följer hans blogg lite väl mycket kanske och ser upp till honom så sjukt mkt. En sådan stark och självsäker person så det är inte sant. Jag vill vara som Amir, jag ska bli som Amir - fast tjej och straight! :)

Lång väntan!

Jag sitter här vid min tråkiga dator och kollar min mail var femte sekund. Väntar på mail från familjen med bokningsnummer och tid + dag när jag åker upp till Stockholm, alltså, vilken dag jag flyttar :D
Det ska bli hur spännande som helst att flytta, komma bort härifrån, stå på egna ben lite. Ha tider och rutiner igen med hur jag ska jobba. Ha ett jobb framför allt. Gud så spännande de kommer att bli.
Självklart kommer jag sakna mina vänner och min familj något otroligt mkt, men det e ju inte så svårt att ta sig hem över en helg heller, eller att ni alla åker upp och hälsar på mig med för den delen. Och jag kommer hem över lucia, för då är det bygdegårdsfest och det kan jag inte missa för allt i världen. Gud vad kul det kommer bli och jag tror att Frida ska med. Jaaa!

Vad tycker ni om mitt val att flytta? Tycker ni det är rätt att ta ett jobb som au pair i Sverige och inte utomlands?

Tveksam.

Jag tror faktiskt inte att Marcus kommer att ringa och att det inte kommer bli en fika i veckan. Men men, vad ska man göra åt att vissa inte har något mellan öronen? Det e lite tråkigt för han e snäll och skulle vara kul att vara vänner igen och umgås.
Har packat ner de mesta av mina köksprylar. Får väl fortsätta med det, men har ingen lust. Det är verkligen tråkigt att packa ner saker i lådor och ställa undan dem. Men vad ska man göra åt det? Någon måste ju göra det och det är mina saker. Mamma var ju så snäll å städade mitt rum igår när jag var borta så kan ju inte låta henne göra detta med.

Jag tänker vara så otroligt snäll och ge Patrik mitt diskställ som jag köpte till lägenheten. Får väl bli någon form av tackpresent/julklapp. Vet inte men känns dumt att ge något bara sådär så får ha någon anledning til latt jag e så snäll mot honom! ;)

Kanon!

Igår var en kanonkväll, näst intill iaf. Jag och Frida tog halv sju bussen in till kba och gick och satte oss på Rumpan och beställde in pizza och en flaska rosévin. Mumma! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och hade hur trevligt som helst. Sen bev det lite mer dricka och ja, sen blev det dans och party, vilke inet var meningen. Vi skulle ju åka hem tidigt. Men men, jag hade kul trots att det var lite jobbigt med halsen.
Träffade på Petter, goa Petter. Han är så otroligt trevlig så det är inte sant. Det är synd att han har flickvän och är toffel alltså. Annars, grr ^^. Marcus ringde mig med, blev lagom förvånad och vi pratade tre gånger igår och smsade lite. Ja, visst är det förvånande!? Och jag frågade om han ville ses i nästa vecka och, jag vet inte men tror han menade det, det ville han. Snacka om att jag blev förvånad. Men skulle vara kul att träffa honom. Ringer han inte så tänker minnsan jag ringa!

Idag är det packning som gäller! Börja packa mina köksprylar som jag ändå inte kommer behöva nu. Men det är ju saker som jag kommer behöva sen :) Fars dag är det idag med så vi ska äta god middag och ha trevligt ikväll!

Det e ta mig fan otroligt!

Jag har inte varit sjuk på hur länge som helst. Inte på ett år och så ska jag gå å bli sjuk en vecka innan jag flyttar. faaan! Men jag tänker faktiskt blunda för det och gå ut med Frida ikväll ändå. Jag ska INTE sitta hemma ikväll. Usch nej. Jag ska ut och äta go pizza och antagligen köpa en flaska vin till. Mumma!

Mamma har fått knäpp idag och röjer som 17 bland allt. Hon har tom erbjudit sig att ta tag i mitt rum med, så det kan hon väl få göra om hon så gärna vill. :)

Trött och ont

Jag har sådant skav i halsen så det e otroligt. Kan typ inte prata. Det suger, jag som älskar att prata. Suck. På tal om prata. Fick ett roligt samtal nyss, från Nicklas ifrån högstadiet. Han har tydligen namnat kontakterna dåligt så trodde jag var någon annan Julia. Suck, men han hade nog druckligt en del, lite mkt tom kanske. Haha.

Om någon läser och har tråkigt kan man alltid gå in här!

Tur i oturen

Blir inget käkandes med Frida ikväll, det blir imorgon istället. Men det går lika bra det. Nu när Frida inte kunde jagade jag reda på Emma och vi ska se film och äta gott ikväll.. Mums! Undra vad jag ska köpa för sacks och undra vad de blir för film. Någon som har något tips?

Nu har jag smikat mig men jag tänker vara så busig så jag tänker bara byta mina mjukisbyxor till jeans, eller ska jag skita i det också och åka i mjukisarna och tjocktröja? Får nog bli det sistnämnda alternativer. Orkar itne bry mig så mycket idag faktiskt!

Såhär blir det.

Nu har jag massa planer för idag. Högst upp på listan står att få tag i Frida, vilket är skitsvårt! Suck på dig Frida - varför äger du en mobiltelefon!?
Sen så ska jag köra in Linnea till Kba och göra lite ärenden åt pappa. Sen handla något att äta som jag tänker äta ute hos Anna som jag ska besöka för att hämta en stro resväska samt hämta MK-saker som jag ska lämna av hos Erika på vägen hem. Och ikväll hoppas jag det blir pizza på rumpan med Frida. är nämligen inställd på det. Annars får jag tjata på någon annan. Hehe.

Ytterst tveksamt

Det är ytterst tveksamt om det blir en promenad idag eller inte. Upptäckte precis efter att jag postat det föregående inlägget att det är urkasst väder idag, rått och regnet öser ner. Inget trevligt promenadväder alls. Kanske blir en film istället? Vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på.
Kanske lite scrapbooking?

Fortfarande igentäppt.

Vaknade nyss av att jag ahde panik, jag kunde inte andas. Är så jädrans försyld att jag inte jan andas genom näsan alls. Hatar det, verkligen hatar det och det gör att jag inte har ork till något alls. Men tänkte jag ska ta Zacke på en promenad och komma ut lite. Wilma är ju helt kass att gå med, hon hatar ju koppel och fattar inte grejen med det. Eller hon hatar inte koppel, hon vet vad de betyder men kan verkligen inte gå i det. Suck! Så därför blir det Zacke och jag istället =)
Men n

Uppgiven

Den här förkyldningen gör att jag inte orkar göra något alls. Jag är bara helt matt och vill bara lägga mig på sängen och dö. Orkar inte städa mitt rum och orkar itne börja tänka på att packa. Trots det har jag kämpat mig en bra bit genom tvätthögen, tagit fram en stor väska samt gjort iordning i köket och på mitt skrivbord. Jag har även mailat familjen - två gånger. Glömde hälften i det första mailet. Och det är helt och hållet förkyldningens fel. Har ingen energi över till att tänka eller orka något, all energi går åt till att hålla mig vaken och vid liv. Det är iaf så det känns. Funderar på att laga mat, samma mat som i tisdags för det finns typ inget hemma. Suck över det med.
Allt är typ bara suck, suck, suck idag. Men imorgon ska jag och Frida nog käka på Rumpan och jag ska som vanligt käka pizza och dricka gott. :)

Till Lina Thorlid

Lina från klassen bad mig för lääängesen, känns som det iaf, att lägga upp lite bilder på grejer som jag scrappat. Så det tänker jag göra nu. Så detta inlägget är helt tillägnat henne. Har du Lina, eller någon annan några frågor angående teknik eller material - eller helt enkelt vad det är jag scrappat så får ni fråga. Orkar inte dra allt detta just nu. Kanske en kort beskrivning under någon bild. Vi får se vad jag orkar med helt enkelt ^^.


Börjar med två bilder på hur mtt skrivbord ser ut.
Datron brukar dock stå på skrivbordet
när jag inte scrappar.




Jag har börjat på ett album där jag ska sammanfatta år 2008. Har gjort månads-
uppslag fram till juni och ligger så sjukt efter. Men blir bra när det är klart
hoppas jag på.




Självklart kan man göra så mkt mer än bara album. Här är ett kort
jag gjorde i brist på annat till Sabina när hon fyllde 19, innuti är
det ett stort kort på henne samt massa små. Lägger inte upp dem här.
De andra två korten är ett typ av album som det bara är bilder på Wilma.





Blandade LO:s. Fråga om det är något ni undrar.

Igentäppt.

Idag vaknade jag med en näsa och hals som är helt tjocka och igentäppt, om det nu heter då? Hatar att vara såhär förkyld, att gå omkring och känna sig hängig och bara snörvla. Hasar omkring i mina tofflor och mjukiskläder. Men blev så fruktansvärt varm så fick ta av mig tjocktröjan.
Idag är det städning och tvättning som hjäller. Sen ska jag även börja packa. Flytta ut lite prylar ur huset osv. Känns både kul och spännande, men samtidigt skrämmande. Haha, det rimmade tom! :P

Kommer nog bli katastrofalt dålig uppdatering idag. Kommer behöva lägga all min energi på att städa och sådär. Kanske slänger upp en bild som visar hur fint det ar blivit! Eller tomt :/

Snart slut.

Ja, nu är det snart slut, på massa saker. Men framförallt på denna dagen. Sen är det ju även mitt liv här hemma som jag på ett sätt, eller delvis kommer att lämna när jag flyttar om en och en halv vecka. Det är helt sjukt att jag flyttar så snart. Var uppe på jobbet, alltså fritids, och pratade med dem lite. Måste gå upp dit nästa vecka också. Trivs där uppe jättebra, för det mesta iaf. Jag och Annie bytte dessutom nummer så vi kan höras av lite oftare och vi kan ses när hon är i Stockholm! Jättekul, trivs så bra med henne och Lina och det verkar som om de trivs med mig med. De är alltid glada mot mig och så, Martin med. Martin är urtrevlig, verkligen! Lite annorlunda med Josse och Lotta, vet inte riktigt, men de kanske inte tycker om mig så hemskt mycket, känns så i perioder iaf. Men men, strunt samma. Vunnit tre nya vänner iaf :)

Efter jobb och allt annat jag gjorde innan två så åkte jag bort till Kungsmässan och träffade Anna. Underbara Anna, kommer sakna henne när jag flyttar. Inte kunna ses ofta och så. Jättetråkigt. Hon får komma upp ofta och jag får komma ner så ofta som möjligt! Sen kom även Frida, sprallig som vanlig. Underbart och tillsist kom Emma instövlande. Tre av mina mest älskade vänner. Börjar verkligen inse att jag kommer sakna er. Emma som jag brukar åka ner till lite då och då på kvällarna och våldgästa - våra filmkvällar!? Usch vad trist. Men vi ska iaf ut i Gbg och Gretas innan jag flyttar. Det MÅSTE bli av! Måste verkligen träffa alla mina hjärtan nu. Vissa kanske jag annars inte kommer se innan jul. Usch så jobbigt!

Men nä, nu ska jag sluta med dessa tråkigheter, det kommer faktiskt bli hur kul som helst att flytta. Har en del frågor som jag måste ställa till familjen, tror jag tar det på mail. Lättare att få med allt då. Hehe, sen när jag flyttat ska jag nog skapa en till blogg uan.blogg.se/_____, får se vad det blir, den kommer iaf vara helt till för jobbet och vad som händer så även mina föräldrar och så kan läsa min blogg. De får ju inte läsa denna :P . Hoppas jag får lägga upp bilder och så på barnen så jag kan visa alla. Tror det blir en skyddad blogg så jag kan hålla koll på vilka som läser och ser bilderna! Smart va!?

Läs Amirs blogg, sveriges snyggaste och bästa bögbloggare och även Robins blogg, sveriges absolut snyggaste 18(?)åring!

På väg...

Så, då var man nyduschad och ansiktet är rengjort. Nu ska jag borsta och torka håret - med handduken, inte bra att föna och så för mycket. Vill ju inte slita sönder mitt hår. Jag har verkligen jättemjukt hår, typ bebishår. Vill ju inte förstöra det!
Sen ska jag smörja in mig och klä på mig, vad man nu ska ha på sig och tillsist sminka mig lite. Har fått massa finnar sen helgen. Sen jag träffade Patrik, smittar finnar? ;) Haha, nä. Ätit förmycket onyttigt bara.

Idag ska jag hinna med hur mkt som helst. Mamma vill jag tävttar och jag behöver tvätta alla mina kläder osv. Plus Linneas kläder. Sen ska jag hem till Anna och lämna hennes jacka samt hämta mitt rouge och kolla hur mkt jag e skyldig henne, sen upp till jobbet, hämta skor och dyligt. Prata lite. Sen göra lite ärenden åt pappa och sen ska jag och Anna fika. Blir nog Espresso house. Vad annars lixom? ;)
Städa måste jag göra med. Och tvätta och städa. Suck.

Gomorgon



Såhär på morgonkvisten sitter Zacke i min säng och spanar över markerna.
Är det inte lite gulligt! :)

Dagens shopping

Ja, här kommer bilder på det mesta jag köpte idag, det är allt förutom julklapparna förstås. Tror en del av de som de är till läser här ibland och inte kul om de får se de redan innan!
Julklappar är det bästa som finns, eller paket överhuvud taget - rättaresagt att ge bort paket är bland det bästa som finns. Mycket roligare att ge än att få om ni frågar mig. Se hur ansiktet lyser upp på den personen man vill göra glad. Underbart är det!


Två klänningar - halterneck eller hur man väljar att knyta dem, Underbart sköna och goa vantar,
En go huvtröja med dragkedja, BH, Sex par strumpor och
Världens största och goaste mjukisbyxor.



Jacka, mysig luva. Grå med tunna ränder. Ett riktigt bra fynd!



Regnställ - ett måste i sandlådan!



Massa småplock, det är bland annat scrapbookingprylar,
pads, paraflax, ansiktsmasker, parfym, hårspray mm.

Varmt och luddigt

Jag hittade ett par äkta fårskinnstofflor i Skoo-boo, skobutiken percis utanför ge-kås, för 199 kr och jag är helt kär i dem. Har blivit toffelberoende efter att ha gått omkring i dunsockar på jobbet. Älskar dem och fattar inte varför jag inte köpt ett par tidigare?!



Nu åter till städningen :(

Ullared

Blev ingen uppdatering imorse innan jag körde Linnea till skolan och sen begav mig ner mot Varberg, Ullared och då framförlat Ge-Kås. För er som läser och inte vet vad Ge-Kås är kan jag meddela att det är ett gigantiskt lågprisvaruhus som har hur mkt olika saker som helst, till ett bra pris och så bra kvallite man kan räkna med till det låga priset. Jag handlade för ca 2000kr. Lägger upp bilder sen på det mesta, blev lite julklappar så alla saker kommer inte att komma upp här!

Men det jag vill få ut av detta inlägget är att jag hittade en helt underbar skyltdocka där nere. Hon/den ser percis ut som en människa. Asså i kroppsform. Hon har former och höfter - kärlekshandtag. Lovley!



Nu syns det inte så jättetydligt men man kan ändå ana kärlekshandtagen :)

Dåligt dåligt.

Min helg blev inte alls som jag tänkt. Skulle ju sovit hos Patrick i helgen, men han skickade ett förtvivlat sms att hans morfar fått en hjärtattack och att han inte skulle vara hemma på lrödagen och, hör och häpna, bad om ursäkt för detta och hoppades att jag inte skulle vara sur på honom. Blev nästan sur på honom för han bad om ursäkt. det är väl självklart att han skulle åka hem till småland och vara med sin morfar? Får ta et mötet en annan dag, och nu när det är bestämt att jag ska flytta till stockholm är det ju inga problem alls!
Ja, det är fanktiskt bestämt att jag flyttar. Det blir nog om två veckor och jag har mkt som helst att hinna med innan dess. Jag måste städa ch packa mina saker. Även det som jag inte ska ha med måste ju packas ner och ställas undan sen vill jag ju även hinna "avsluta" lite här hemma. Kommer ju inte kunna träffa alla mina nära och kära så ofta som jag kan göra nu. Det e lite tråkigt men samtidigt så sjukt spännande att flytta och stå på egna ben och träffa mkt nya människor!

Som ni förstår var helgen lyckad trots att det bara blev tre timmar i stockholm, men det var allt som beövdes för att de skulle vilja ha mig som ta rhand om deras barn. Och det känns verkligen jättekul, med tanke på att de träffat andra aupairer också. Ochd eras hur är hur stort som helst, som ett mindre slott typ. Kommer lägga upp bilder sen när jag tagit. Och Otto, pojken jag mest kommer ta han om var hur söt som helst, verkligen urgullig!

Idag blir det att hjälpa till hemma och lite så. Sen ikväll ska jag hem till Anna och passa barnen. efter det köpter jag nog lite god mat eftersom det är min "lilla"systers födelsedag. Den lilla skiten blir 15 år. Suck vad tiden går fort. Men grattis Linnea :)